play

Lukko osaa jo uuden päävalmentajansa kuviot ja vei SaiPaa ”kuusnolla”

Lukon Sebastian Repo viimeisteli kaksi maalia. (arkistokuva)
LEHTIKUVA / JUSSI NUKARI

Lukon Sebastian Repo viimeisteli kaksi maalia. (arkistokuva) LEHTIKUVA / JUSSI NUKARI

STT-Lehtikuva

Jääkiekon Liigan viime kauden mestarijoukkue Rauman Lukko totutteli vielä alkukaudella uuden päävalmentajansa Marko Virtasen pelitapaan, mutta nyt pelissä on taas tuttua menoa. Lauantaina Lukko otti Virtasen johdolla paitsi vuoden ensimmäisen voittonsa, myös seitsemännen voiton putkeen.

Raumalaisia tietysti lämmitti sekin, että hävinnyt osapuoli kotiareenalla oli viime kevään mestarivalmentaja Pekka Virran luotsaama SaiPa. Marraskuussa Virta johdatti lappeenrantalaiset voittoon Lukon 85-vuotisjuhlaottelussa, mutta nyt pisteet jäivät Raumalle puhtain 6–0-lukemin.

–  En halua moittia pelaajia. Jos joku viestittää, että pelityylissä tai fiiliksessä on vikaa, niin johdon pitää reagoida, Virta tuskaili.

Lukosta kokenut Sebastian Repo ja vasta 19-vuotias Oliver Suni viimeistelivät lauantaina kahdesti. Kotijoukkueen maalissa pelannut Artem Zagidulin tarvitsi nollapeliinsä vain 12 torjuntaa, kun SaiPan Juho Markkaselle ja Jaroslav Janusille torjuntoja kirjattiin yhteensä peräti 43.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Iso teema nyt oli pelivalmius eli miten pystymme vaikuttamaan omaan tekemiseemme. Kokoonpano alkaa olla kohdallaan, ja olimme valmiita, Lukon päävalmentaja Virtanen tiivisti.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi