play

Lukon Pospisil himmensi maaleineen HIFK:n kotiavausta

STT-Lehtikuva

Ville Peltonen, 48, teki liigapeleissä paluun Nordenskiöldinkadun jäähalliin HIFK–Lukko-ottelussa, josta vieraat veivät piste-enemmistön 3–2-jatkoaikavoitolla. HIFK:n kauden kotiavausta ja valmentaja Peltosen kotiinpaluuta tapitti täysi tupa, kun 4 100 katsojalla ottelu oli loppuunmyyty. Yleisömäärä on puolet jäähallin normaalikapasiteetista.

–  Aika spesiaali ilta, tuli yleisöä pitkän ajan jälkeen. Oli mielestäni hieno fiilis, HIFK:n molemmat viimeistellyt kapteeni Teemu Tallberg hehkutti.

Peliurallaan Peltonen, 48, edusti HIFK:ta kahdeksalla liigakaudella. Ympyrä sulkeutui liki täydellisesti, kun 1995 MM-kultasankareihin lukeutunut laitahyökkääjä nosteli HIFK:n kapteenina Kanada-maljaa uransa loppusuoralla 2011.

–  Tunnetta oli paljon. Ehkä ylikin, mutta parempi niin päin, Peltonen kuvasi keskiviikon ilmentymää.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kuluvan kauden HIFK:n on aloittanut vieraissa JYP-jatkoaikatappiolla ja Pelicans-voitolla. Pistehuteja ei ole vielä ainuttakaan. Mestaruutta puolustavan Lukon sankariksi nousi kaksi maalia viimeistellyt Kristian Pospisil.

–  Lukko oli hitusen parempi – onnittelut. Me tarvitsemme kypsyyttä toimintaan. Parannusta haetaan vielä kaikessa, Peltonen luonnehti.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi