play

Lukon voittoputki jatkui Vaasassa – "Ymmärsimme lopulta homman juonen"

STT-Lehtikuva

Vaasan Sportin ja Rauman Lukon ottelut olivat SM-liigassa pitkään Lukolle voittoisia. Lyhyt käänne tapahtui viime maaliskuussa, jonka jälkeen Sport voitti neljä peliä peräkkäin Lukkoa vastaan. Tapaninpäivän jatkoaikapeli palautti yliotteen taas Lukolle jatkoaikalukemin 3–2.

–  Vaikka tiesimme, mitä vastaan tulee, pelimme oli ensimmäisessä erässä pakonomaista. Ymmärsimme lopulta homman juonen, ja kolmas erä oli meiltä paras erä. Ihan varmasti jokainen pelaaja oli hommissa tosissaan, ilmoitti Lukon paras pistemies Vili Saarijärvi.

Sportin kokoonpano alkaa hiljalleen vakiintua, sillä sunnuntaina Jesse Paukku teki paluun. Paukku oli viime kaudella mies paikallaan varsinkin erikoistilannepelissä, mutta tällä kaudella Lukko-peli oli vasta ensimmäinen.

Lukko kasvatti voittoputkensa neljään otteluun, joka auttoi joukkuetta jo kahden pisteen päähän pudotuspelipaikasta. Tilannetta rauhoittaa vielä muita vähempi pelimäärä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Emme sitä pelimäärää ajattele, vaikka onhan tämä meille iso mahdollisuus. Pääsy pudotuspeleihin on täysin omissa käsissä ja se helpottaa, Saarijärvi tiesi.

Joulukuun alussa Lukon muonavahvuuteen liittynyt maalivahti Artjom Zagidulin yllätettiin ensimmäisessä erässä maalilla, joka muutti suuntaa luistimesta.

–  Tilannehan alkoi keskialueella meikäläisen virheestä, muistutti Saarijärvi.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi