play

Ranskalla suorastaan historiallista hallintaa naisten MM-sprintissä – Virolainen paras suomalainen

Ranskan Julia Simon nappasi kirkkaimman, ja muut mitalit ottivat Justine Braisaz-Bouchet ja Lou Jeanmonnot.

Ranskan Julia Simon nappasi kirkkaimman, ja muut mitalit ottivat Justine Braisaz-Bouchet ja Lou Jeanmonnot. Kuva: Michal Cizek

STT-Lehtikuva

Tshekin Nove Mestossa kisattavien ampumahiihdon MM-kilpailujen ensimmäinen henkilökohtainen kisa oli täyttä yhden maan juhlaa. Ranska vei peräti neljä ensimmäistä sijaa naisten pikakilpailussa. Ranska voitti myös kisat keskiviikkona avanneen sekaviestin.

Mestaruuden voitti Julia Simon, muut mitalit ottivat Justine Braisaz-Bouchet ja Lou Jeanmonnot. Hallinnan täydensi Sophie Chauveau nelossijallaan.

Kyseessä oli vasta toinen kerta, kun neljä kärkisijaa on mennyt yhdelle maalle naisten MM-historiassa. Neuvostoliitto otti nelosvoiton 10 kilometrin kisassa 1984.

Suomen sprinttinelikosta paras oli 30. sijan jakanut, ensimmäistä kertaa Suomea MM-tasolla edustava Darja Virolainen. Hän ampui yhden sakon.

Ensimmäisen ammunnan jälkeen 18:ntena ollut Joensuussa asuva Suvi Minkkinen ampui toisella paikalla kaksi sakkoa ja jäi kisassa sijalle 47.

Yhden sakon Venla Lehtonen oli 52:s ja puhtaasti ampunut Noora Kaisa Keränen 59:s. Kaikki pääsivät mukaan sunnuntaina kisattavaan takaa-ajoon.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi