play

Kuuntele Aitiopaikalla-podcast: JoMan tähtipelaajaksi kohonnut Noora Pasi, 21, selvittää joukkueen hyvää virettä ja runsasta Itä–Länsi-edustusta

Jarmo Sieviläinen

Aitiopaikalla-podcastissa keskustellaan Joensuun Mailan naisten tähtipelaajaksi nousseen Noora Pasin, 21, kanssa.

Superpesiksen kuukauden pelaajaksi valittu Pasi perkaa sarjaviitosen JoMan tilannetta ja omia otteitaan. Pasin kanssa käydään läpi myös kesäkuun lopun Itä–Länsi-tapahtumaa, jonne valittiin JoMan naisista peräti viisi pelaajaa ja pelinjohtaja.

Haminasta lähtöisin oleva Pasi selvittää ohjelmassa uransa käänteitä ja muutosta lukkarista polttolinjan kautta koppariksi sekä omaa kehittymistään Joensuussa. JoMassa ensi kaudellakin pelaava Pasi valaisee jaksossa myös joukkueen toimintaa pukukopissa ja pelimatkoilla ja pohtii JoMan naisten suosiota.

Karjalaisesta äänessä ovat toimittajat Jani Leinonen ja Jarmo Sieviläinen.

Jakson lopussa pohditaan tuttuun tapaan urheilun ajankohtaisia plussia ja miinuksia.

Aitiopaikalla-podcastin keskiviikkoisin ilmestyvät jaksot ovat kuunneltavissa Karjalaisen verkkosivuilla osoitteessa karjalainen.fi/podcast ja Spotifyssa. Parhaita paloja ohjelmista kuullaan keskiviikkoisin Karjalainen Sykkeessä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi