play

Karjalaisen livelähetykset: Polvijärven Urheilijat kohtaa sarjakärki Kajastuksen lauantaina – "Tavoitteemme on olla taas kärkikahinoissa"

Polvijärven Urheilijat saavutti viime kaudella finaalipaikan 3. divisioonassa. Arkistokuva viime tammikuun ottelusta Lieksan Hurttia vastaan.

Polvijärven Urheilijat saavutti viime kaudella finaalipaikan 3. divisioonassa. Arkistokuva viime tammikuun ottelusta Lieksan Hurttia vastaan. Kuva: Marko Puumalainen

Jarmo Sieviläinen

Karjalaisen suorat ja selostetut lähetykset jatkuvat lauantaina kello 16 Polvijärven jäähallista, jossa kohtaavat jääkiekon 3. divisioonan paikalliskamppailussa Polvijärven Urheilijat ja Kontiolahden Kajastus.

Sarjakolmonen PoU ja sarjajohtaja Kajastus ovat aloittaneet kauden mainiosti. Kajastus on voittanut kaikki kuusi otteluaan, ja PoU on hävinnyt ainoastaan sarjan suursuosikille joensuulaiselle PeTolle.

PoU:n valmentaja Mika Martikainen odottaa lauantain kärkipelistä mielenkiintoista ja vauhdikasta koitosta.

– Joukkueessamme on ollut sairastelua ja muutamia loukkaantumisia, joten harjoittelimme keskiviikkona vain kymmenellä pelaajalla. Toivottavasti osa sairastuvasta tyhjenee otteluun ja saamme riittävästi pelaajia, Martikainen ennakoi.

– Olemme joutuneet pelaamaan useita otteluja neljällä puolustajalla, mikä on kuormittanut heitä, mutta kausi on lähtenyt kivasti käyntiin.

PoU ylsi viime kaudella Savo-Karjalan lohkon finaaliin asti ja oli sarjan toiseksi paras joukkue PeTon jälkeen.

– Tavoitteena on taistella taas keväällä kärkikahinoissa.

PoU:n pelaajat ovat ottaneet pistepörssin haltuun, sillä Rene Kuikka (5 ottelua 11+10=21) on pörssiykkösenä ja Sami Ratilainen (6 ottelua 6+13=19) pörssikakkosena. Polvijärveläisten tehoketjun on täydentänyt Kalle Väänänen (3+8=11).

– Heidän huikea syksynsä on ollut positiivinen juttu. Saimme lisäksi mukaan hyvän kiekollisen pakin Arttu Venäläisen Kalajoelta. Koko ryhmä on tehnyt töitä mukavalla sykkeellä, Martikainen iloitsee.

Venäläisen lisäksi PoU:n uusia vahvistuksia ovat olleet Lieksan Hurtista tulleet Jyri Laasonen, Janne Kaverinen ja Henri Nylander. PoU menetti muualle työpaikkojen perässä lähteneet Perttu Pelkosen, Jussi Saaren, Iiro Närvän ja Ville Sirviön.

PoU:n riveissä on 19 kenttäpelaajaa ja kolme maalivahtia. Valtaosa joukkueen pelaajista asuu Joensuussa.

– Kolmasosa pelaajista on lähtöisin Polvijärveltä, kolmasosa on pelannut A-nuorista lähtien PoU:ssa ja kolmasosa on Joensuussa olevia opiskelijoita, Martikainen selvittää.

Martikaisen apuna PoU:n valmennuksessa toimii tällä kaudella Antti Pesonen.

Livelähetykset: Tulevia urheilulähetyksiä Karjalaisen verkkosivuilla
  • Lauantai 11.11. PoU–Kajastus jääkiekon 3. divisioonaa klo 16. Selostajana Pauli Savenius ja kommentaattorina Timo Turpeinen.

  • Lauantai 18.11. Ampumahiihdon gp-kisat Kontiolahdella, pikakisa klo 11. Selostajana Jarmo Sieviläinen ja kommentaattorina Jarkko Kauppinen.

  • Sunnuntai 19.11. Ampumahiihdon gp-kisat Kontiolahdella, pikakisa klo 11. Selostajana Jarmo Sieviläinen ja kommentaattorina Jarkko Kauppinen.

  • Lauantai 25.11. OoKoo–PoU jääkiekon 3. divisioonaa klo 16.

  • Lauantai 2.12. Crossfitin Kipinäkisa Joensuussa CrossFit Pajalla.

  • Lauantai 9.12. Sepot–PeTo jääkiekon 3. divisioonaa klo 15.

  • Perjantai 15.12. LeBa Old Boys–Coach Team salibandyn 2. divisioonaa klo 18.30.

  • Lauantai 16.12. PeTo–OoKoo jääkiekon 3. divisioonaa klo 16.

Lähetykset ovat Karjalaisen tilaajien nähtävissä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi