play

Maalivahtikaverukset pääosissa Kärppien ja Tapparan huippukohtaamisessa – "Olemme treenanneet yhdessä Oulussa"

STT-Lehtikuva

Miesten jääkiekkoliigan kärkeen arvioidut Kärpät ja Tappara kohtasivat lauantaina Oulussa. Kärpät oli vahvempi maalein 3–0 Marko Anttilan upotettua ratkaisun tyhjään rysään ensimmäisellä maalillaan oululaisseuran paidassa.

Kärpät hallitsi kahta ensimmäistä erää, mutta kolmannessa erässä tilanteessa 1–0 Kärppien sankariksi kohosi maalivahti Joel Blomqvist, joka tylsytti Tapparan tasoitusyritykset kerta toisensa jälkeen.

–  Kova peli, mutta mielestäni pelasimme sitkeästi, vaikka emme heti saaneet maaleja paikoistamme. Jaksoimme pelata omaa peliämme ja saimme palkinnon, nollapelin torjunut Blomqvist sanoi.

Tapparan maalilla ensimmäisen liigapelinsä torjui 24-vuotias Vilho Heikkinen, joka pelasi pitkään Kärppien juniorijoukkueissa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Kärpissä emme ole olleet samassa joukkueessa, mutta pelasimme yhden kauden (2020–21) Mestiksen Hermeksessä samassa joukkueessa. Tuttu ja hyvä kaveri, ja muutenkin olemme treenanneet yhdessä Oulussa, 20-vuotias Blomqvist kertoi.

Molemmat maalivahdit palkittiin joukkueidensa parhaina pelaajina.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi