play

Majestic Man ravasi kakkoseksi Hopeadivisioonassa

STT-Lehtikuva

Jonna Irrin ja Taneli Säteen omistama Majestic Man kiri kakkoseksi Färjestadin Hopeadivisioonassa lauantaina. Uusi ennätys kirjoitetaan numeroin 11,2a/1640m. Tuore SM-kisan pronssimitalisti sai palkintorahoja 62  500 kruunua.

Björn Goop luovi Majestic Manin taitavasti eturivin uloimmalta lähtöradalta toisen radan jonoon kakkoseksi. Sören Boelin ajama ja Peter Untersteinerin valmentama Adde S.H. pinnisti voittoon. Majestic Man tuli aivan rinnalle, mutta jäi maalikuvassa kakkoseksi. Lähdön toinen suomalainen MAS Capacity joutui jäämään lämmityksen jälkeen pois.

Kylmäveristen Norjan ja Ruotsin välisessä Unionskampenissa maksettiin ravien isoin ykköspalkinto 300  000 kruunua. Lähtö sujui täysin Tangen Haapin komennossa. Erik Adielsson ajoi Björn Karlssonin valmentamalla 12-vuotiaalla oriilla hienon voittotuloksen 21,6a/2140m. Tangen Haap on Norjassa syntynyt, mutta se edusti Ruotsia, joka on omistajan ja valmentajan kotimaa.

–  Tangen Haap on uskomattoman hieno ravuri. Tämä oli aivan mahtava kokemus saada ajaa näin upealla kylmäverisellä. Tuntui, että maalissa oli vielä paljon voimia jäljellä, Adielsson kehui.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Daniel Redénin valmentama Missle Hill starttasi suursuosikkina kultadivisioonassa. Disco Volante piti keulat, ja Missle Hill eteni sen rinnalle. Mellby Free kiri kovaa, mutta Örjan Kihlströmin ajama Missle Hill paineli voittoon ajalla 11,5a/2140m.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi