play

Michael Joly aloitti tehokkaasti HPK:ssa – ”Hän on taikuri, joka tekee oikeita asioita kiekon kanssa”

Vierasjoukkue HPK vei pelin jatkoajalla 2–1.  LEHTIKUVA / Timo Heikkala

Vierasjoukkue HPK vei pelin jatkoajalla 2–1. LEHTIKUVA / Timo Heikkala

STT-Lehtikuva

Harjoituspelien perusteella HPK sai tehokkaan vahvistuksen kanadalaisesta Michael Jolysta, joka onnistui myös kauden ensimmäisessä jääkiekkoliigan pelissään Kärppiä vastaan keskiviikkona Oulussa.

Vierasjoukkue HPK vei pelin jatkoajalla 2–1. Joly syötti Arttu Pellin tekemän johtomaalin toisen erän lopussa ja viimeisteli itse loppulukemat ajassa 61.19.

–  Hän on taikuri, joka tekee koko ajan pieniä kikkoja ja oikeita asioita kiekon kanssa. Erittäin taitava pelaaja, joka on meille tärkeä ja pystyy itse ratkaisemaan pelejä, Pelli kehui AHL- ja ECHL-sarjoissa pelannutta joukkuekaveriaan.

Myös Pelli on aloittanut kauden näkyvästi. Viime kaudella KooKoossa tehot 5+17 iskenyt puolustaja on saldonnut tehopisteen alkukauden molemmissa peleissä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Olen saanut paljon vastuuta, mitä lähdin Hämeenlinnaan hakemaankin. On ollut kiva pelata paljon, ja olen pystynyt sitä kautta tuomaan omia vahvuuksiani esiin, 25-vuotias KooKoo-kasvatti sanoi.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi