play

AC Oulun uudet vahvistukset järjestivät jymypaukun – HJK:lle kauden avaustappio Oulussa

STT-Lehtikuva

Oulussa nähtiin lauantai-iltana jalkapallon miesten liigakauden suuryllätys, kun sarjajumbo AC Oulu voitti tappioitta edenneen sarjakärki HJK:n 2–1.

AC Oulu näytti pelillisesti ja kokoonpanon puolesta aivan toiselta joukkueelta kuin se on aikaisemmin kauden aikana näyttänyt. Toisen jakson alussa kentällä olivat kaikki viisi uutta lainamiestä, ja heistä kaikki näyttivät otteillaan olevansa ammattimiehiä.

AC Oulun maalit merkittiin uusien vahvistusten nimiin. Johtomaalin teki Liechtensteinin maajoukkuemies Dennis Salanovic, ja 2–1-voittomaalin puski 76. minuutilla hivenen onnekkaasti nigerialainen laitapuolustaja Lucky Opara.

AC Oulun HJK-taustainen päävalmentaja Jyrki Ahola otti kauden ensimmäisen kotivoiton ilolla vastaan.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Kaikki varmaan näkivät, että joukkueeseemme tuli laatua. Meille tuli paljon nopeutta ja uhkaa, mitä on aiemmin puuttunut. Isoin juttu on se, että kun tuli hyviä pelaajia, niin jokainen meidän aikaisempi pelaaja näyttää paremmalta, Ahola tuumi.

Voitollaan AC Oulu jätti sarjan jumbopaikan KTP:lle. HJK jatkaa sarjan kärjessä.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi