play

Milliondollarrhyme ravasi voittoon, Ranskan lähdöt tähtäimessä

STT-Lehtikuva

Fredrik B Larssonin valmentama Milliondollarrhyme voitti suosikkina Rommen kultadivisioonan lauantaina. Ruunalla tähdätään seuraavaksi Ranskan kilpailuihin.

On Track Piraten meni keulaan ohi Katja Melkon valmentaman Mr Golden Quickin. Milligan’s School eteni rinnalle ja prässäsi, mutta Erik Adielsson oli päättänyt ajaa johtopaikalta. Milligan’s School ja Örjan Kihlström tekivät vielä toisen yrityksen, mutta Adielsson ei luovuttanut. Viimeisellä takasuoralla 13-vuotias On Track Piraten väsyi, ja Mr Golden Quick jäi sen taakse pussiin.

–  Päätin testata ajaa johtopaikalla. Se oli minulta tyhmä päätös, Adielsson totesi.

Milligan’s School tuli keulassa maalisuoralle. Ulf Ohlsson oli tarjonnut Milliondollarrhymelle hyvän juoksun kärjen takana, ja se paineli varmaan voittoon ajalla 13,1a/2640m. Milligan’s School oli tosi urhea kakkonen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Milliondollarrhyme tuntui hyvältä koko matkan, ja tietysti meitä auttoi kärjen kilvanajo. Tästä on hyvä lähteä Ranskaan, Ohlsson sanoi. Milliondollarrhyme sijoittui keväällä Vermon Finlandia-ajossa neljänneksi.

Jimmy Jonssonin Tekno Jerven oli kylmäverilähdön suosikki. Se veti toisen radan jonoa, mutta laukkasi kierroksen juoksun jälkeen ja hylättiin. Jan-Olov Perssonin Bellfaks jäi vetämään toista rataa ja paineli siitä voittoon ajalla 23,4a/2180m. Bellfaks kilpaili lokakuussa Turun PM-kisassa, mutta laukkasi.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi