play

Mimosa Jallow päätti MM-urakkansa sivulajissaan perhosuinnissa – kaksi välieräpaikkaa tyydyttivät jyväskyläläistä: "Ihan ok suoritus"

Jallow ui Budapestissä välieriin 50 metrin ja 100 metrin selkäuinnissa.  LEHTIKUVA / ANTTI AIMO-KOIVISTO

Jallow ui Budapestissä välieriin 50 metrin ja 100 metrin selkäuinnissa. LEHTIKUVA / ANTTI AIMO-KOIVISTO

STT-Lehtikuva

Suomen Mimosa Jallow karsiutui naisten 50 metrin perhosuinnin välierävaiheesta Budapestin MM-uinneissa. Jallow ui alkuerissä sijalle 27 kauden parhaalla tuloksellaan 26,99.

–  Se oli aika perussuoritus, maaliintulo ei onnistunut yhtään. Oli ihan hauska matka, eikä tässä ollut niin paljon tavoitteita, Jallow kommentoi Ylen tv-haastattelussa.

Kiinan Zhang Yufei oli alkuerien nopein ajalla 25,39 ennen ruotsalaismenestyjä Sarah Sjöströmiä. Välieriin vaadittiin tulos 26,47.

Jyväskylän Aaltoa edustava Jallow ui Budapestissä välieriin 50 metrin ja 100 metrin selkäuinnissa. Sunnuntaina hän ylsi 100 metrin matkalla 13:nneksi ja tiistaina 50 metrillä pykälän korkeammalle 12:nneksi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Parempaa toivoin (kisoista), mutta sain kuitenkin kaksi semifinaalipaikkaa ja molemmissa lajeissa uran parhaat sijoitukset MM-tasolla. Ihan ok suoritus mielestäni, Jallow kertaili.

Suomen Matti Mattsson ui torstai-illalla paraatimatkansa miesten 200 metrin rintauinnin finaalissa Suomen aikaa kello 20.28. Mattsson saavutti viime vuonna Tokion olympia-altaassa matkan olympiapronssia.

-----

Korjaus klo 15.42: Matti Mattsson voitti Tokiossa olympiapronssia, ei MM-pronssia.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi