play

Mitä haluaisit tietää Atik Ismaililta, Joonas Kolkalta tai Antero Mertarannalta? - Hulppea futisjoukko kokoontuu lauantaina EM-etkoille, voit lähettää heille kysymyksiä ennakkoon

Markus Pirttijoki

Kaikkien aikojen EM-etkot pyörähtävät käyntiin Karjalaisen verkkosivuilla lauantaina kello 16. Matti Even juontamassa suorassa lähetyksessä nähdään muun muassa sinivalkoinen ääni Antero Mertaranta, Suomen ensimmäinen jalkapalloprofessori Mihaly Szerovay ja TV:stä tuttu futismutsi Anna-Liisa Tilus.

Kaksituntisessa lähetyksessä on luvassa vierailuja eri puolille Suomea, Eurooppaa ja lopulta myös kurkistus varsinaiselle pelipaikalle eli Kööpenhaminan Parken-stadionille, jossa Huuhkajat kohtaa historiansa ensimmäisessä arvokisaturnauksessa isäntämaa Tanskan. Ottelu alkaa tänään kello 19.

Suorassa verkkolähetyksessä vierailee lisäksi miesten A-maajoukkueen entinen päävalmentaja Jukka Vakkila, jolla on huimia muistoja seuratasoltakin. Hän luotsasi kaudella 1983–84 ensimmäisenä suomalaisena seurana Hakan Euroopan cup-voittajien cupissa kolmannelle kierrokselle, jossa se kohtasi Michel Platinin tähdittämän Juventuksen.

Lauantaina on mahdollista kuulla myös jalkapallolegenda Atik Ismailia, joka oli viedä Suomen EM-turnaukseen jo vuonna 1978. Ismail iski ensimmäisessä pelissään Kreikkaa vastaan kaksi maalia ja Suomi jäi lopulta vain pisteen päähän kisoista.

Mitä sinä haluaisit kuulla näiltä asiantuntijoilta tai lähetykse niin ikään osallistuvilta filosofian dosentilta Jyri Puhakaiselta, PSV Eindhovenin talenttivalmentajalta Joonas Kolkalta, Helmareissa näyttävän uran pelanneelta Maija Saarelta tai KuPS:n Suomenmestaruuteen valmentaneelta Jani Honkavaaralta?

Kaikki nämä futisvaikuttajat ovat läsnä kaksituntisessa suorassa verkkolähetyksessä, ja heille voi lähettää kysymyksiä ennakkoon tästä linkistä.

Ohjelma kuvataan ja lähetetään suorana Videomakersin virtuaalistudiolta Lahdesta. Luvassa on jalkapallon historiaa, nykypäivää, tulevaisuutta ja ennen kaikkea suurta tunnetta.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi