play

MTV: Italialaisvalmentaja uhkaa HIFK:ta oikeustoimilla menetetystä sopimuksesta: "Olen erittäin pettynyt siihen, että minua kohdeltiin kuin amatööriä"

STT-Lehtikuva

Ilman sopimusta miesten jalkapalloliigan HIFK:n kanssa jäänyt italialainen valmentaja Fabrizio Piccareta uhkaa helsinkiläisseuraa oikeustoimilla, kertoo MTV. Piccareta menetti seuran päävalmentajapestin Mixu Paatelaiselle, jonka palkkaamisen HIFK julkisti 17. huhtikuuta.

Piccareta kertoi MTV:lle päässeensä valmentajasopimuksesta yksimielisyyteen HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnströmin kanssa. Italialaisen oli määrä lentää Suomeen, mutta matka peruuntui.

–  Olin pakannut laukkuni ja odotin vain lentolippuani, Piccareta sanoi.

Hän kertoi saaneensa seuralta pahoitteluviestin, ettei sopimus toteutunut, vaikka hän oli lähettänyt paperin allekirjoitettuna takaisin HIFK:lle.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Olen erittäin pettynyt siihen, että minua kohdeltiin kuin amatööriä. En ole koko 20-vuotisen jalkapallourani aikana saanut tällaista kohtelua, Piccareta kommentoi.

HIFK jäi keväällä yllättäen ilman valmentajaa, kun portugalilainen Bernardo Tavares irtisanoutui perhesyiden takia yhden liigaottelun jälkeen.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi