Suomalaiset ampumahiihtäjät kilpailivat MM-kisojen takaa-ajossa kaukana kärjestä – miesten kärkisijat Norjalle

Norjan Johannes Thingnes Bö on ollut MM-kisoissa iskussa.

Norjan Johannes Thingnes Bö on ollut MM-kisoissa iskussa. Kuva: Christof Stache / AFP

STT

Norjan miehet valtasivat sunnuntaina Tshekin Nove Mestossa jatkuneissa ampumahiihdon MM-kisoissa viisi kärkisijaa 12,5 kilometrin takaa-ajokilpailussa. Johannes Thingnes Bö nousi pikakilpailun kakkostilalta mestariksi. Sturla Holm Lägreid otti hopean ja Vetle Sjåstad Christiansen pronssin.

Otto Invenius paransi takaa-ajossa 20 pykälää sijalle 34. Tero Seppälä oli 49:s ja Heikki Laitinen 51:s.

Pikakilpailun voittanut Ranskan Julia Simon hiihti maaliin mestarina myös takaa-ajossa. Yhdellä sakolla kilpailun selvittänyt Simon voitti Italian Lisa Vittozzin 46 sekunnilla. Ranskan Justine Braisaz-Bouchet vajosi neljällä sakolla toiselta tilalta kolmanneksi.

Suvi Minkkinen oli takaa-ajossa 29:s, Venla Lehtonen 40:s, Daria Virolainen 47:s ja Noora Kaisa Keränen 50:s.