play

NFL-pelaaja otti suojat ja paidan pois ja käveli kentältä – Valmentaja: "Se on siinä sitten"

STT-Lehtikuva

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan hallitsevan mestarin Tampa Bay Buccaneersin 28–24-voitto New York Jetsistä ja voiton tuonut pelinrakentajalegenda Tom Bradyn touchdown-syöttö jäivät varjoon pelin jälkeisessä huomiossa, sillä ottelussa nähtiin varsin merkillinen tapaus.

Ottelun viimeistä edellisellä eli kolmannella neljänneksellä Buccaneersin laitahyökkääjä Antonio Brown yllätti kaikki, kun hän otti pois pelipaitansa, olkasuojansa, hanskansa ja aluspaitansa, heitti osan niistä katsomoon ja juoksi yläruumis paljaana kentän poikki kohti pukuhuoneita.

Tampa Bayn päävalmentaja Bruce Arians oli lyhytsanainen kommentoidessaan tapahtunutta. Viesti tuli kuitenkin selkeäksi.

–  Hän ei ole enää Buc (joukkueen jäsen). Se on siinä sitten. Puhutaan niistä pelaajista, jotka menivät kentälle ja voittivat ottelun, Brownia turhaan kentälle pelaamaan käskenyt Arians sanoi ESPN:n mukaan.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  En ole nähnyt tuollaista koskaan.

Jetsin stadionin turvahenkilöstö luuli ensin, että Brown on kentälle hypännyt fani. Brown oli pelaajatunnelissa kysynyt kyytiä lentokentälle, ei saanut sitä, mutta pääsi tietojen mukaan myöhemmin muulla kyydillä lentokentälle. Joukkueen lennolla hän ei ollut mukana.

Uransa aikana liigan parhaimpiin syötön vastaanottajiin kuulunut Brown on viime vuosina ollut otsikoissa enemmän vaikeuksien myötä, vaikka hän olikin tärkeässä roolissa viime helmikuussa Buccaneersin voittaessa Super Bowlin. Tällä kaudella hän oli kolmen ottelun pelikiellossa yritettyään käyttää väärennettyä koronarokotustodistusta.

–  Me kaikki rakastamme häntä, välitämme hänestä. Valitettavasti hän ei ole (enää) joukkueessamme, mutta ystävyys säilyy. Mielestäni näihin vaikeisiin asioihin jokaisen on suhtauduttava myötätuntoisuudella ja empaattisuudella, Buccaneer-tähti Brady sanoi pelin jälkeen kuultuaan Brownin tapauksesta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi