play

Night Brodde ravasi Paralympiatravetin finaaliin

STT-Lehtikuva

Conrad Lugauerin Night Brodde viiletti kolmannen Paralympiatravetin karsinnan ykköseksi Halmstadissa lauantaina. Se pääsee finaalissa tavoittelemaan 1,5 miljoonan kruunun ykköspalkintoa.

Lugauer ajoi heti alussa johtopaikalle. Night Brodde veti avauskierroksen 12,9-vauhtia ja meni varmasti 150  000 kruunun voittoon ajalla 11,8a/2  140 m. Holy Water kiri kakkoseksi ohi Tanskan ylpeyden Extremen, joka taivalsi johtavan rinnalla. Extreme on saanut jo kutsun Paralympiatravetin finaaliin ja Elitloppetiin.

–  Olen tosi iloinen tästä voitosta, ja siksi myös tuuletin ykköstä. On todella vaikeaa voittaa näitä karsintalähtöjä ja päästä finaaliin. Night Brodde teki juuri sen, minkä odotin, ja hevonen tuntui tosi hienolta, Lugauer iloitsi.

–  Extreme oli jo saanut kutsun Paralympiatravetiin. Oli mukava asia, että tuli toinen voittaja. Night Brodde vaikutti parhaalta karsintavoittajalta. Uusista hevosista Who's Who on myös saanut kutsun finaaliin. Tänä vuonna on erityisen vaikeaa saada hevosia Ranskasta, Åbyn radan urheilujohtaja Jon Walter Pedersen kertoi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Paralympiatravetin finaali juostaan Göteborgissa Åbyn radalla lauantaina 7. toukokuuta.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi