play

Niklas Rubin torjui Ässille voiton – ”Maalivahti oli pelimme kruununa”

STT-Lehtikuva

Porin Ässät palasi maajoukkuetauolta voitokkaasti, kun JYP kellistyi vieraskentällä maalein 3–1. Ässien yksi sankareista oli maalivahti Niklas Rubin, joka otti 35 torjuntaa. JYP-vahti Eetu Laurikaiselle merkittiin vain 12 koppia.

Porilaiset iskivät toiseen erään kaksi maalia, mutta JYP sai kiriä päälle päätöserässä. Ässät kuitenkin niittasi pelin, kun Dominic Turgeon löi loppulukemat tyhjiin.

–  Meidän ylivoimamme onnistui tänään hyvin ja saatiin sieltä apuja. Sen lisäksi maalivahtipeli oli meidän pelimme kruununa. Yksinkertaisesti siinä oli tämän illan pelin kulku, Ässien päävalmentaja Karri Kivi sanoi.

Voittonsa myötä Ässät tukevoitti asemiaan pudotuspeliviivan paremmalla puolella. JYPin asema sarjataulukon tyvipäässä on jo tukala.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Tappio kirvelee paljon. Olisi ehkä ansaittu enemmän. Emme vain ole löytäneet keinoja voittoon. Häviäminen on perseestä, JYPin ainokaisen tehnyt Ville Ottavainen harmitteli.

–  Olimme ytimessä ja pelillisesti edellä avauserässä. Ei ollut tolpatkaan meidän puolellamme. Toisessa erässä peli tasoittui, mutta kolmanteen erään saimme vielä hyvän energian. Maalinteon tukitoimet pitää jatkossa tehdä paremmin ja löytää oveluutta tilanteisiin, JYP-luotsi Jukka Rautakorpi puolestaan totesi.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi