play

Nineeleven jatkoi voittokulkuaan Kouvolassa

Kouvola-ajossa Veli-Pekka Toivasen Nineeleven on voittanut nyt neljä viimeistä kilpailuaan. 
LEHTIKUVA / HANDOUT / SATU PITKÄNEN

Kouvola-ajossa Veli-Pekka Toivasen Nineeleven on voittanut nyt neljä viimeistä kilpailuaan. LEHTIKUVA / HANDOUT / SATU PITKÄNEN

STT-Lehtikuva

Lauantaina Kouvolan 75-raveissa kolmivuotiaat lämminveriset kilpailivat 36  000 euron ykköspalkinnosta perinteisessä Kymenlaakso-ajossa.

Lähdön aluksi keulaan jyräsi Hannu Torvisen ajama Where Is My Mind, jonka mahdollisuudet paloivat kuitenkin laukkaan. Sen paikalle noussut Voice Of Reason sai johtaa joukkoa viimeisen takasuoran loppuun asti, mutta joutui lopulta taipumaan Veli-Pekka Toivasen ajaman Nineelevenin edessä.

Toivanen kommentoi lähdön sujuneen varsin hyvin suunnitelmien mukaan ja hevosen olleen varman oloinen. Hevosen valmentaja, omistaja ja kasvattaja Jani Oinonen oli suoritukseen erityisen tyytyväinen. Nineeleven on voittanut nyt neljä viimeistä kilpailuaan.

Santtu Raitalalle taas tasaluku täyteen

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Lasse Heikarin muistoajossa Iikka Nurmosen ajama H.V. Tuuri aloitti viimeisellä takasuoralla väkevän kirin ja karkasi loppusuoralla ylivoimavoittoon. Lähdön suosikiksi pelatun Stallonen suoritus päättyi hylkäykseen loppusuoran laukan takia.

4  100 metrin kilpailu oli valmentaja Timo Korvenheimon hevosten näytös. Korvenheimon valmennettavat ottivat lähdössä kolmoisvoiton, kun Quick Diablo voitti, Sahara Sandstorm oli toinen ja Hazelhen Hermes kolmas.

–  Tämä on hullun mielenkiintoinen matka, Quick Diabloa ohjastanut Santtu Raitala kommentoi Suomessa verrattain harvoin ajettavaa 4  100 metriä.

Raitala ajoi ravien kolmannessa lähdössä Top Class Kempillä vuoden 300. voittonsa. Häntä ennen samaan on pystynyt vain neljä muuta suomalaisohjastajaa. Vuoden aikana ajetuissa palkintorahoissa Raitala on rikkonut kaikkien suomalaisohjastajien ennätykset.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kouvola-ajossa Tapio Perttusen ajama Run And Repeat sai juoksuradalta terävän lähdön ja sai juosta maaliin asti keulassa vailla uhkaajia. Voitto oli kotiradan ruunalle toinen perättäinen ja harrastajavalmentaja Veikko Kotirannalle valmentajauran kaikista rahakkain. Lähdön ykköspalkinto oli 10  000 euroa.

–  Hevonen oli aivan erikoisen hyvä tänään. En etukäteen tiennyt, miten se lähtee voltista, mutta tunsin jo pruuvissa, että kyllä me hyvin päästään matkaan, Run And Repeatin vakiohjastaja Perttunen kehui voittajahaastattelussa.

Kouvolan Toto75-kierroksella voittivat myös Knocking Match, Hissun Turbo ja Imakeituptothesky.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi