play

Nuorten Leijonien MM-joukkue valittiin – talvella keskeytettyjen kisojen ryhmään vain vähän muutoksia

STT-Lehtikuva

Suomen alle 20-vuotiaiden miesten jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja Antti Pennanen nimesi keskiviikkona leirityksen päätteeksi joukkueen, joka lähtee menestysjahtiin elokuussa pelattaviin nuorten MM-kisoihin Edmontoniin.

Ikäluokan MM-turnaus keskeytettiin viime vuodenvaihteessa koronan takia, ja kisat siirrettiin elokuulle. Pennasen julkistamassa ryhmässä on vain vähän muutosta tuohon joukkueeseen, jonka kisat jäivät harmittavasti kesken.

–  Meillä on paljon hyviä pelaajia, joista valita. Vaakakupissa painoivat muun muassa roolit, ylivoima- ja alivoimaosaaminen ja kätisyydet, Pennanen kertoo Jääkiekkoliiton tiedotteessa.

–  Luotimme valinnoissa vahvasti historiaan ja yhteisiin kokemuksiin. Siihen joukkueeseen, joka vuodenvaihteessa oli koolla, on tehty vain vähän muutoksia.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Päävalmentaja kehuu porukkaansa monipuoliseksi.

–  Muilla mailla voi olla terävin kärki, mutta meillä on taas yhteistyötä ja neljän ketjun voimaa ja laajuutta. Tästä ryhmästä löytyy erittäin monipuolista osaamista.

Viimeiset kaksi kautta Nuoria Leijonia luotsanneelle Pennaselle kesäinen turnaus jää ainakin toistaiseksi viimeiseksi. Pennasen seuraajaksi nimetyn Tomi Lämsän valmennusryhmä vastaa valmennuksesta vuodenvaihteessa pelattavissa 2023 nuorten MM-kisoissa.

Nuori leijonapoppoo lähtee rapakon taakse 1. elokuuta. Kisat pelataan 9.–20. elokuuta. Suomen avausottelu pelataan elokuun 10. päivän vastaisena yönä Suomen aikaa, vastassa on Latvia. Lohkon muut joukkueet ovat Kanada, Slovakia ja Tshekki.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi