play

Nuorten MM-hopeamitalisti ihastutti KalPan maalilla, Pelicans kesti silti – "Tapahtui klassinen hyvän ensimmäisen erän jälkeen"

STT-Lehtikuva

Pelicans koki jääkiekkoliigan KalPa-pelin alla takaiskun, kun Topias Vilén suuntasi hänet NHL:ään varanneen New Jersey Devilsin tulokasleirille.

Pelicansin puolustuksesta olivat pudonneet lisäksi Peter Andersson ja Toni Utunen. Puolustuspää ei kuitenkaan horjunut, kun Pelicans voitti 3–2.

–  Tapahtui klassinen hyvän ensimmäisen erän (3–0) jälkeen. Ruvetaan luulemaan, työnteko loppuu ja ehkä aletaan hakemaan omia pinnoja, niin tulee vaikeaa, Pelicansin Teemu Eronen hymähti.

KalPankin kokoonpano eli, tosin kesken pelin. Maalivahti Matej Machovsky sai tehdä avauserän jälkeen tilaa Juha Jatkolalle, joka torjui kaiken.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Pelicans-ottelu oli kuin Jatkolan elokuinen nuorten MM-kisaurakka pienoiskoossa. KalPa-lupaus torjui yhden alkusarjaottelun, mutta mitalipeleihin hän nousi aloittavaksi vahdiksi.

–  En tiedä, voiko näihin tottua. Valmistautuminen minulla on sama, olen aloittava tai en. Sieltä tulee varmuus, kun tekee alkuverryttelyt ja muut niin hyvin kuin pystyy, Jatkola sanoi.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi