play

Idän naiset katkaisivat Lännen loputtoman pitkältä tuntuneen voittojen sarjan

Idän naiset juhlivat voittoa arvo-ottelussa Jyväskylässä lauantaina.

Idän naiset juhlivat voittoa arvo-ottelussa Jyväskylässä lauantaina. Kuva: Mikko Vähäniitty

STT-Lehtikuva

Lännen joukkue oli dominoinut pesäpallon naisten Itä–Länsi-otteluja yhtä kyytiä vuodesta 2010, mutta lauantaina Jyväskylän arvo-ottelussa Itä katkaisi vihdoin vastustajansa voittojen sarjan. Aika monen mutkan kautta Itä otti voittonsa 2–1 (5–4, 2–6, 2–1).

Itä näytti voittavan puhtaasti jaksoin 2–0, kun se johti toisen jakson viimeisessä vuorossa 2–0 ja taululla oli jo kaksi paloa. Veitsi kurkulla Länsi käynnisti melkoisen rummutuksen ja iski uskomattomat kuusi juoksua putkeen.

Itä sai kuitenkin koottua rivinsä kotiutuslyöntikisaan, ja räpylävirheetkin jäivät pois, joten Länsi ei viidellä yrityksellään saanut aikaiseksi kuin yhden juoksun.

Idältä onnistuivat kentän parhaana palkittu Anna Ala-Kauhaluoma ja kotikentällään pelannut Tinja Töyrylä. Töyrylä voitti myös tauolla käydyn kisan, jossa mitattiin kovimmat heittonopeudet.

–  Siinä kun oli toisen jakson lopussa ne kaksi paloa, oli vähän sellainen olo, että jes, tästä voitettiin, mutta yksi hyvä lyönti, ja siitä se sitten kääntyi. Sitten vain mietittiin, että otetaan sitten kotareissa, Mansen Ala-Kauhaluoma viittasi kotiutuslyöntikilpailuun.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Hän löi ottelussa kolme juoksua ja hoiteli kärkilyöntinsä täydellisesti.

–  Sisäpelissä pelattiin tosi hyvin ja ulkopeli kahta vuoroa lukuun ottamatta hyvin, pelin ykköstähti jatkoi.

Kapteeni Venla Karttunen nosti pokaalin korkealle.

Kapteeni Venla Karttunen nosti pokaalin korkealle. Kuva: Mikko Vähäniitty

Idän kapteenina toimi Kirittärien Venla Karttunen, joka pokkasi joukkueensa ykköspalkinnon. Hän hoiti hommansa vaihtajana vakuuttavasti.

–  En ihan tarkkaan tiennyt, että tappioputki oli venynyt noin pitkäksi. Mahtavaa, että se korjattiin. Meinattiin vähän antaa tikkaria toisella jaksolla, mutta onneksi sitten kotiutuslyöntikilpailussa otettiin takaisin, Karttunen sanoi.

Lännen toisen jakson kovassa kirissä kunnostautuivat erityisesti Lapuan Kaisa Peräaho ja Seinäjoen Silja Syrjälä, jotka löivät kumpikin 1+1 juoksun arvoisesti kakkospuolelta takaa läpi. Kotiutuskisassa kumpikaan ei sitten onnistunut.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Lännen pelinjohtaja Juha Antikainen rukkasi lyöntijärjestyksen tauolla täysin uusiksi. Idän Manu Vartia vaihtoi ainoastaan lukkari Veera Toikan Venla Tanhuaan. Kumpikin onnistui lautasen äärellä erittäin hyvin.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi