play

Odd Herakles ravasi Unionskampenin voittoon

STT-Lehtikuva

Norjan ja Ruotsin kylmäveriravureiden maaottelu päättyi täydelliseen norjalaisjuhlaan Färjestadissa lauantaina. Odd Paulsenin Odd Herakles oli omaa luokkaansa ja vei 300  000 kruunun voiton ajalla 21,2a/2140m.

Tom Erik Solbergin ajama Odd Herakles starttasi eturivin uloimmalta radalta ja paineli hurjaa vauhtia johtopaikalle. Ruotsin toivo Månlykke A.M. kiersi pitkään kolmatta ja eteni toisen jonon vetäjäksi.

Månlykke laukkasi loppukaarteessa. Odd Herakles hallitsi, vaikka johtavan takana ravannut Todin kiri tehokkaasi rinnalle. Solberg sai lasketella varmasti ykköseksi. Todin ja Philip Ess toivat myös muut mitalisijat Norjaan.

–  Odd Herakles on todella fantastinen yksilö. Tuntuu, ettei se vanhene lainkaan, eikä se petä meitä koskaan. Ensi vuonna yritetään taas Elitkampeniin ja tänne Färjestadiin, omistaja-valmentaja Paulsen sanoi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Suomalaismenestystä saatiin kylmäveristen 2640 metrin lähdössä. Pekka Lillbackan kasvattama ja omistama Wolt seurasi 50  000 kruunun arvoiselle kakkossijalle. Torbjörn Jansson ajoi Jan-Olov Perssonin valmennettavaa. Öystein Tjomslandin ajama Grislefaksen G.L. kiersi 40 metrin takamatkalta ykköseksi.

Timo Nurmoksen Aragorn Asin voitti pronssidivisioonan. Se kiri Örjan Kihlströmin ajamana vakuuttavasti ykköseksi ajalla 09,8a/1640m. Nurmoksen talliin meni voitto myös Klass I:ssä. Magnus A Djusen ajama John King Boko kierteli urheasti ykköseksi.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi