play

Oluthanat aukeavat jalkapallon MM-kilpailujen stadioneilla vain vip-tiloissa

STT-Lehtikuva

Kansainvälinen jalkapalloliitto Fifa vahvisti perjantaina, ettei Qatarissa pelattavien miesten MM-kilpailujen kahdeksalla stadionilla myydä olutta tai muitakaan alkoholijuomia. Stadioneille on asennettu oluthanat, mutta ne jäävät kuiviksi. Stadioneilla on tarjolla alkoholijuomia vain vip-tiloissa, joissa kestitään esimerkiksi Fifan väkeä.

Päätös julkaistiin vain kaksi päivää ennen MM-kilpailujen alkamista. Sunnuntaina kisaisäntä Qatar kohtaa avausottelussa Ecuadorin.

Qatar on islaminuskoinen valtio ja erittäin konservatiivinen. Alkoholin myyminen on siellä tiukasti rajoitettua. Kisavieraat voivat ostaa alkoholia vain tietyillä fanialueilla ja hotelleissa, joiden ravintoloilla on anniskeluoikeudet. Qatariin odotetaan saapuvan yli miljoona jalkapallon ystävää 29 päivää kestävän turnauksen aikana.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi