play

Olympiamestari Kanada ja Costa Rica lunastivat paikat jalkapallon MM-lopputurnaukseen

Costa Rican Mariana Benavides (vas.) taistelee pallosta Panaman Katherine Castillon kanssa aiemmin tällä viikolla.
LEHTIKUVA / AFP

Costa Rican Mariana Benavides (vas.) taistelee pallosta Panaman Katherine Castillon kanssa aiemmin tällä viikolla. LEHTIKUVA / AFP

STT-Lehtikuva

Kanada ja Costa Rica sinetöivät osallistumisensa reilun vuoden päästä Australiassa ja Uudessa-Seelannissa pelattavaan jalkapallon naisten MM-lopputurnaukseen, kun maat varmistivat välieräpaikat Concacaf-liiton mestaruuskisoissa Meksikossa. Turnaus toimii myös MM-karsintana.

Hallitseva olympiavoittaja Kanada kukisti B-lohkossa Panaman 1–0 ja Costa Rica kuritti Trinidad ja Tobagoa 4–0.

Hallitseva maailmanmestari Yhdysvallat oli varmistanut MM-paikkansa jo aiemmin A-lohkossa. Neljännen suoran MM-paikan kohtalon ratkaisevat maanantaina Haiti ja Jamaika.

Mestaruusturnauksen voittaja etenee kaupan päälle Ranskan olympiaturnaukseen 2024. Sijoille kaksi ja kolme päätyvät joukkueet pelaavat pudotuspelikarsinnan toisesta olympiapaikasta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Euroopasta Ruotsi, Espanja, Ranska ja Tanska ovat varmistaneet paikkansa 32 maan lopputurnaukseen. Kisat alkavat ensi vuonna 20. heinäkuuta.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi