play

Oulusta siirtynyt Muukkonen vastasi Hurrikaanin tehoista, mutta vastaanotto piiputti

STT-Lehtikuva

Hurrikaani-Loimaa koki keskiviikkona kauden toisen tappionsa lentopalloilun miesten Mestaruusliigassa, kun mitalisuosikkeihin kuuluva Akaa-Volley haki vierasvoiton erin 1–3.

–  Akaalla on neljä maajoukkuepelaajaa, meillä kokemattomampi joukkue. Menee jonkin aikaa, ainakin muutamia kuukausia, että peli paranee niin paljon, että voitetaan näitä otteluita, sanoi Hurrikaanin valmentaja Jussi Heino.

Hurrikaanin ja koko ottelun tehokkain oli Ettasta siirtynyt Aleksi Muukkonen. Oulussa hän pelasi hakkurina, mutta Loimaalla yleispelaajana. Pisteitä kertyi 25, kun Akaa-Volleyn tehokkain oli 19 pistettä koonnut Urpo Sivula.

–  Paransimme peliä reilusti edellisestä, ja kun yhden välipäivän jälkeen jatketaan treeniä, niin sunnuntaina haastetaan Savo Volley kotisalissa. Kovat pelit kehittävät, Muukkonen sanoi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Muukkonen oli Akaa-Volleyn pääasiallinen syöttöjen kohde, eikä tilasto mairittele.

–  Vastaanotto on se osa-alue, mitä eniten pitää parantaa. Hyökkäys on aina ollut vahvempi osa peliäni, Muukkonen myönsi.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi