play

Kuuntele Aitiopaikalla-podcast: JoMan Konsta Kettunen kertaa matkaansa ihmepojasta huipulle – "Ei kiinnosta yhtään, mitä ulkopuoliset minusta ajattelevat"

Jani Leinonen

Joensuun Mailan miesten joukkueen kapteeni Konsta Kettunen pohtii Aitiopaikalla-podcastissa, mistä hänen pelaamisensa rentous kumpuaa. Kettunen myös kuvailee, millainen kapteeni hän joukkueelleen on.

Heinäkuussa 25 vuotta täyttävä Kettunen pelaa jo yhdeksättä kautta miesten Superpesistä JoMassa.

Aitiopaikalla käydään läpi Kettusen matkaa hehkutetusta ihmepojasta tähän pisteeseen, jossa hän on JoMan avainpelaajia ja koko Superpesiksen eliittiä. Vastuut ovat kasvaneet, mutta pelurin pilke silmäkulmassa loistaa.

– Rentous syntyy peli-ilosta ja siitä, että nauttii pelaamisesta. Olen jo kauan sitten ymmärtänyt, että maailma ei kaadu siihen, jos tulee huono peli. Ihan sama, mitä mieltä ulkopuoliset minusta ovat, ei minua kiinnosta yhtään, Kettunen kuvaa suhtautumistaan pesäpalloon.

– Ei auta valittaa, kun on saanut harrastuksesta ammatin. Saa hyvän rahankin harrastuksesta, jota voisi tehdä ilmaiseksi, hän puntaroi.

Kettusen kanssa Aitiopaikalla on keskustelemassa Karjalaiselta Jani Leinonen.

Aitiopaikalla-podcastin keskiviikkoisin ilmestyvät jaksot ovat kuunneltavissa Karjalaisen verkkosivuilla osoitteessa karjalainen.fi/podcast ja Spotifyssa. Parhaita paloja ohjelmista kuullaan keskiviikkoisin Karjalainen Sykkeessä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi