play

Palloliitto antoi HJK:lle sakon KuPS-ottelun katsomohäiriöistä – päätykatsomot pysyvät suljettuina kahdessa liigapelissä

STT-Lehtikuva

Palloliiton kurinpitovaliokunta määräsi HJK:n pelaamaan ensi kauden kaksi ensimmäistä liigapeliään molemmat päätykatsomot suljettuina. Hallitseva mestari HJK sai myös 4  000 euron sakon, kurinpitovaliokunta tiedotti perjantaina Palloliiton kotisivuilla. Rangaistuksen syynä on HJK:n kannattajien toiminta Helsingissä 16. lokakuuta pelatussa KuPS-ottelussa.

Kurinpitovaliokunnan mukaan HJK:n kannattajat ovat käyttäneet ottelun aikana runsaasti pyroteknisiä tuotteita. Ottelu jouduttiin keskeyttämään noin puoleksitoista minuutiksi savun takia.

–  Kannattajat ovat myös heittäneet yhden pyrotuotteen kohti järjestyksenvalvojaa osuen järjestyksenvalvojaan niin, että pyrotuote on polttanut jäljen järjestyksenvalvojan vaatteisiin, päätöksessä todetaan.

Kurinpitovaliokunnan mukaan ottelun päätyttyä noin 50 HJK:n kannattajaa ryntäsi kentälle. Kurinpitovaliokunta varoitti, että HJK saattaa joutua pelaamaan kotiottelunsa ilman katsojia, mikäli häiriöt jatkuvat.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi