play

Pariskunnan syystalven löytö valloitti Vermon toistamiseen

STT-Lehtikuva

Orivetisen Matti Patrosen käsistä voittovireeseen puhjennut Furiosa jatkoi keskiviikkona Vermossa vakuuttavia esityksiään kaviourilla. Ensimmäiset 30 starttia tamma kilpaili ilman voittoja, mutta nyt niitä on tullut jo kolme putkeen.

Jukka Torvisen ohjastama Furiosa ravasi kärkipaikalla. Kirivaiheessa kun Torvinen antoi Furiosalle menoluvan, se karkasi vakuuttavalla tyylillä ylivoimavoittoon.

Valmentaja Patronen hankki Furiosan syystalvella yhdessä puolisonsa Virpi Färlinin kanssa. 6-vuotias tamma on jo nyt ylittänyt Patrosen toiveet moninkertaisesti.

–  Uskomatonta, että se noin ylivoimaisesti pystyi vielä voittamaan, Patronen ihmetteli.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Halpaa hevosta nimenomaan etsittiin, että pääsisi talvella raveihin vaan makkarat syömään ilman mitään ennakkopaineita.

Furiosa on jo lyhyessä ajassa ravannut Matti Patroselle rahat hinnakkaampiinkin ostoksiin kuin makkaroihin, sillä kolmen kisan voitot ovat kartuttaneet 6-vuotiaan voittosummaa 6  500 eurolla.

Celsius Evo palautti Heiskasen tallin voittokantaan

Syksyllä Suomeen palanneen Veijo Heiskasen valmennettavat aloittivat lokakuussa ryminällä ja napsivat nopeasti kokoon ison kasan ykköstiloja. Viimeisen viikon aikana Heiskasen suojateilta oli nähty odotettua vaisumpia suorituksia, mutta keskiviikkona Celsius Evo todisti tallikunnon olevan yhä mainiolla mallilla, kun Henna Halmeen ajokki jyräsi vakuuttavaan voittoon toiselta radalta ilman vetoapua.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Celsius Evo oli tosi hyvä ja tsemppasi hienosti. Se tuntui koko matkan ajan käteen tosi hyvälle. Nyt hevonen oli rauhallinenkin, joskus sillä on pykälä päällä, Veijo Heiskasen puoliso Henna Halme kertoili voittajahaastattelussa.

Kouvolalaisen harrastajavalmentajan Piia Sjöblomin menestysvuosi sai kruununsa, kun hänen valmentamansa ja osaomistamansa Jacques Hyneman jyräsi voittoon.

Toto65-voittoihin ylsivät myös One Point, Häyrilän Hero ja Astrum. Täysosumalla voitti 356,76 euroa, viidellä oikein sai 12,85 euroa.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi