play

Pauhiksen voitto toi Olavi Nisoselle tuplan

STT-Lehtikuva

Olavi Nisosen valmennettavat olivat kovassa vedossa Kavioliigaraveissa lauantaina. Pauhis kiri voittoon kovassa seurassa ja vei 10  000 euron ykköspalkinnon kylmäveristen tasoituslähdössä. Nisosen voittotili oli auennut jo T75-kierroksen avauslähdössä yllättäjä Royal Datella. Lämminveristen kovimmassa lähdössä Global Withdrawl hallitsi vakuuttavasti.

Taipalsaarelaisen Nisosen Pauhis on uransa aikana kärsinyt jalkavaivoista, mutta on aina tullut takaisin. Nyt sillä oli lyötävänään ennakkosuosikki Vixelin lisäksi Landen Paukun, Viisorin ja Nylandin kaltaisia menijöitä, mutta Antti Teivainen ohjasti kaksinkertaisen kuninkuusravikävijän tasaisen kovassa kisassa ohi neljän hevosen ja jätti kakkoseksi Nylandin ja kolmoseksi Viisorin. Suosikki Vixeli nousi alkuhapuilun jälkeen kuudenneksi.

–  Hieno päivä kerta kaikkiaan. Pauhis on ollut pitkän aikaa hyvä ja tulee vaivojen jälkeen aina takaisin, kun muistaa vaan treenata, Nisonen kehui 12-vuotiasta oria.

"Kaksi voittoa tuntuu aika uskomattomalta"

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Nisosen tallissa on seitsemän hevosta, joista toisen voiton toi Royal Date T75:n avauskohteessa. Kaksi prosenttia pelatun Pauhiksen tavoin se oli peliprosenttien valossa yllättäjä neljällä prosentillaan.

–  Kaksi voittoa tuntuu aika uskomattomalta. Hienoa oli olla Kuninkuusraveissakin, mutta näissä normiraveissa tämä oli aivan ykköspäivä, kuusikymmentä vuotta hevosten kanssa töitä tehnyt Nisonen iloitsi.

Mainiosti onnistui myös Matias Salo, jonka valmennettavat valtasivat lämminveristen avoimen ryhmän kärjen suvereeneilla esityksillään. Global Withdrawlin ohjasti voittoon Santtu Raitala ja Com Miltonin kakkoseksi Tommi Kylliäinen.

–  Juoksu meni kuten ajattelin ja toivoin. Tallikaveri lähti sisäpuolelta lujaa liikkeelle ja otti ensimmäiset keulat. Sitten ne juoksivat siinä peräkkäin, joten se meni sataprosenttisesti, Salo analysoi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

T75-rivi palautti 22  954,41 euroa suurimpina yllättäjinä Olavi Nisosen hevoset. Mikkelissä ajettiin Kavioliiga Extra korotetuin palkinnoin. Kahden 10  000 euron ykköspalkinnon lisäksi kuudessa lähdössä jaettiin voittajille 6  000 euroa. Yhteistyökumppanin tarjoaman ilmaisen sisäänpääsyn ansiosta kovatasoiset ravit keräsivät puolipilviseen nollakeliin 1  468 katsojaa.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi