play

Pelicans kampesi lopussa SaiPan ohi

STT-Lehtikuva

Neljän pelin tappiosarjan keskellä ollut Pelicans oli voittanut kaikki neljä kauden edellistä kohtaamista SaiPaa vastaan. Ja voitti viidennenkin maalein 3–2 voittolaukauskilpailun jälkeen Lappeenrannan Kisapuiston tyhjässä hallissa.

–  Olen onnellisin siitä, että löysimme lopussa keinot nousta kahden maalin takaa voittoon, Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä totesi.

Pelicans oli hävinnyt neljä edellistä liigapeliä niukasti maalin erolla. Nyt helpottavan voiton ratkaisi voittolaukauskilpailussa Jiri Smejkal.

- Tämäkään ei tullut helpolla, mutta onneksi saatiin lopussa palkinto, molemmat Pelicansin maalit varsinaisella peliajalla viimeistellyt Miika Roine totesi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Joukkueen kapteeni näki ettei joukkue ollut vielä parhaassa iskussa.

–  Pelissä on paljon parannettavaa. Pitää olla tehokkaampia. Hyökkäyksessä menee vielä pyörimiseksi, maalille pitää päästä paremmin, Roine sanoi.

SaiPa oli kiinni kolmessa pisteessä vielä kolme minuuttia ennen loppua Kalle Maalahden ja Valtteri Ojantakasen maalien turvin, mutta hyytyi lopussa.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi