play

Pelicans katkaisi Ässien voittoputken, 20-vuotias Aatu Jämsen taiteili yhden kauden näyttävimmistä maaleista

STT-Lehtikuva

Ässien ja Pelicansin keskiviikkoista vääntöä voi kuvailla sanalla tasainen. Monella mittarilla joukkueet etenivät varsin tasatahtiin, kunnes lahtelaisjoukkueen oma kasvatti Aatu Jämsen nousi estradille ja veivasi ottelun tasoitusmaalin ylivoimalla. Ässänelikko vietiin kulunutta sanontaa siteeraten kahville.

–  En tiedä kahviloista, mutta katsoin, että otan kiekon suojaukseen ja näin tilan nousta maalille. Tuuletukset eivät olleet suunniteltuja, sillä kaaduin mahalleni heti maalin jälkeen, Jämsen naurahti.

Pelicans vei ottelun 3–1-lukemin (0–1, 1–0, 2–0). Erittäin merkittävä hahmo oli myös maalivahti Jasper Patrikainen, joka joutui kiekkosateeseen virkaveljeään Niklas Rubinia enemmän. Liigan tilastoissa Patrikaiselle kirjattiin 30 torjuntaa.

–  Laukauksia tuli tasaisesti läpi pelin, mikä helpotti omaa tekemistäni. Pystyin ottamaan tarvittavat torjunnat, ja joukkueena paransimme vaikean ensimmäisen erän jälkeen, Patrikainen totesi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Lahtelaisjoukkue katkaisi Ässien neljän ottelun voittoputken.

–  Tiesimme heidän tilanteensa ja pelin kamppailukovuuden, Jämsen kiteytti.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi