play

Pelicans pysäytti KalPan luisteluvoiman – "Energiaa riitti"

STT-Lehtikuva

Pelicans on saanut maajoukkuetauon jälkeen pelinsä jälleen toimimaan. Raikas ja energinen lahtelaisjoukkue pysäytti KalPan kotikaukalossaan maalein 4–1, joista kaksi viimeistä syntyi tyhjään kuopiolaisverkkoon. Viikon kolmannen kamppailunsa pelannut KalPa pyristeli hämmästyttävänkin pitkään lahtelaisjoukkueen hurjan paineen alla.

–  Kyllä meiltä vähän loppui polttoainekin, mutta olen tosi pettynyt kolmanteen erään. Ei ollut sellaista henkistä kapasiteettiä puristaa, vaikka tämä oli maalin peli. Maalivahtipelimme antoi meille mahdollisuuden taistella pistepotista. Esitys jäi köyhäksi, ja Pelicans ansaitsi voittonsa, KalPan päävalmentaja Tommi Miettinen myönsi.

Pelicansin voittomaalin (2–1) teki Konsta Hirvonen, jolle osuma oli liigauran ensimmäinen.

–  Pelasimme vahvan ottelun. Energiaa riitti, ja saimme fyysisyydellä ja kovalla luistelulla vastustajan ahdinkoon. Tämä oli jatkumoa hyvälle viikolle, ja toivottavasti sama tatsi pysyy jatkossakin, sanoi Pelicansin kärkipakki Teemu Eronen, joka iski tyhjään maaliin kauden kahdeksannen osumansa tehnyt.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi