play

Pelikiellon lusinut Sissons KalPan sankari Mikkelissä – "Mukavaa, että maaleja tulee nipussa"

STT-Lehtikuva

KalPa nautiskeli perjantaina Mikkelissä vasta toisesta miesten jääkiekkoliigan kolmen pisteen voitostaan Mikkelin Jukurien kustannuksella puoleentoista kauteen. Voittomaalin 3–2 kävi työntämässä isäntien verkkoon 57. minuutilla puolustaja Colby Sissons.

Kuopiolaisten sankarit kotijoukkueen kaadossa olivat 33 kiekkoa torjunut maalivahti Juha Jatkola ja kaksi maalia iskenyt Sissons, joka palasi kaukaloon kuuden ottelun ja yli kolmen viikon tauon aiheuttaneesta pelikiellosta. Sissons on kuudella osumallaan KalPan sisäisen maalitilaston kolmonen vain yhden osuman hyökkääjiä Aapeli Räsäsestä ja Juuso Mäenpäätä perässä.

–  Mukavaa, että maaleja tulee nipussa. Viime kaudella Ruotsissa (divarissa) tein yhden hattutempunkin, naureskeli Sissons kauden toisen kahden maalin pelinsä jälkeen.

–  Oli silmiä avaava kokemus olla terveenä pelikiellossa. Se oli urani ensimmäinen pelikielto ja sattumus siinä HIFK-ottelussa ikävä vahinko, 24-vuotias tehomies vakuutteli.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Jukurien maalivahti Karolus Kaarlehto pelasi kauden kuudennen ottelunsa, mutta hävisi vasta toista kertaa.

–  Lähtömme peliin oli hyvä. Hakkasimme päätä seinään avauserän, jossa piti tehdä kaksi tai kolme maalia. Sitten KalPan avausmaali oli maailmanluokan laukaus, ylisti Jukurien valmentaja Olli Jokinen Sissonsin ylivoimalla tekemää avausosumaa.