play

Petteri Puhakka 2, Lukko 1 – Lukko jäi kotihallissaan ensimmäistä kertaa tällä kaudella pisteittä

Petteri Puhakka teki Tapparan molemmat maalit.  LEHTIKUVA / KALLE PARKKINEN

Petteri Puhakka teki Tapparan molemmat maalit. LEHTIKUVA / KALLE PARKKINEN

STT-Lehtikuva

Tilastot ja kuntopuntarit ennustivat Rauman Lukon ja Tampereen Tapparan välille tasaista ja vähämaalista ottelua lauantaille, ja näin kävikin. Tappara nappasi 1–2-vierasvoiton, ja Lukko jäi ensimmäisen kerran kotonaan pisteittä.

Kaksi erää paineltiin ilman osumia, kunnes ajassa 45.35 Lukon alivoiman juuri päätyttyä Tapparan Petteri Puhakka löi kiekon ohi Lukko-vahti Artjom Zagidulinin hanskapuolen yläpesään.

Puhakka oli asialla uudelleen ajassa 56.04, kun hän sai Lukon pelatessa ylivoimaa puolustaja Thomas Gregoiren harhasyötön lapaansa ja iski kiekon kilven alta sisään.

–  Ensimmäinen maali oli sovittu juttu. Osasin odottaa Kristian Tanukselta syöttöä. Minun tehtäväni on laittaa kiekkoa sisään. Toisessa maalissa laiton vain kiekkoa kohti maalia. Silloin tapahtuu yleensä hyviä asioita, kertaili Puhakka osumiaan.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Lukko pääsi vielä ilman maalivahtia pelatessaan kaventamaan Gabriel Fontainen osumalla, mutta aika loppui kesken.

Tapparan maalivahdin Christian Heljangon kauden ensimmäinen nollapeli jäi minuutin ja 43 sekunnin päähän, mutta ehkäpä Anrei Hakulisen rangaistuslaukauksen torjuminen korvaa sen murheen.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi