play

Pietarin SKA:ssa kiekkoillut Mikko Lehtonen liittyy Leijonien MM-leiritykseen – "Olemme käyneet hänen kanssaan keskustelut ja tiedämme faktat"

Mikko Lehtonen Pekingin olympialaisissa. LEHTIKUVA / Jussi Nukari

Mikko Lehtonen Pekingin olympialaisissa. LEHTIKUVA / Jussi Nukari

STT-Lehtikuva

Jääkiekon KHL-liigan pudotuspeleissä Pietarin SKA:n paidassa pelannut puolustaja Mikko Lehtonen liittyy Leijonien MM-leiriryhmään. Maajoukkue tiedottaa verkkosivuillaan, että myös Ilveksessä pelannut MM-kultakapteeni Marko Anttila liittyy joukkueeseen ensi viikolla pelattavaan Tshekin EHT-turnaukseen.

Helmikuussa olympiakultaa voittanut Lehtonen pelasi KHL:n lohkofinaaleissa niin ikään olympiajoukkueeseen kuuluneen Leo Komarovin kanssa. Leijonien mukaan Komarov ei ole täydessä pelikunnossa eikä hyökkääjää nähdä toukokuun MM-kotikisoissa.

Lehtosen ja Komarovin mahdollinen MM-osallistuminen on herättänyt runsaasti keskustelua sen jälkeen, kun Venäjä aloitti laajamittaisen hyökkäyksen Ukrainassa. Leijonien GM Jere Lehtinen kertoo keskustelleensa Lehtosen kanssa asiat läpi.

–  Olemme käyneet hänen kanssaan keskustelut ja tiedämme faktat. Näiden pohjalta toivotamme Lehtosen lämpimästi tervetulleeksi Leijonien matkaan, Lehtinen sanoo tiedotteessa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Suomi kohtaa ensi viikolla Ostravan EHT-turnauksessa Tshekin, Ruotsin ja Itävallan. Itävalta ja Ranska nostettiin kevään MM-kisoihin Venäjän ja Valko-Venäjän tilalle.

Tämän viikon torstaina pelatussa Suomi–Norja-ottelussa lievän vamman saanut Hannes Björninen on ensi viikon sivussa joukkueesta. Björninen palaa joukkueeseen mahdollisesti neljännellä leiriviikolla, jolloin ohjelmassa on Ruotsin EHT-turnaus.

Tampereella ja Helsingissä pelattavat miesten MM-kisat alkavat 13. toukokuuta.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi