play

Pomo näytti kaapin paikan Vermossa

STT-Lehtikuva

Loppukaudesta voitosta voittoon kulkenut Rannan Pomo palasi yhden tappiostartin jälkeen kultakantaan keskiviikkona Vermossa.

Kylmäveristen koitoksessa kotiradan valmentajien suojatit ottivat yhteen kiihdytyksessä ja irtosivat heti alussa muiden tavoittamattomiin. Olli Koivusen ohjastama Villieläin oli alussa etevämpi, mutta Ari Moilasen ohjastama Rannan Pomo kiitti lopussa vetoavusta ja leiskautti kauden seitsemänteen voittoonsa.

–  Rannan Pomo voitti tosi helposti, Ari Moilanen iloitsi voittajahaastattelussa.

–  En ole tätä hevosta pitkään aikaan ajanut, mutta se on mennyt tosi paljon eteenpäin viime kerrasta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Mika Mäkelän treenaama Rannan Pomo ja Villieläin ovat toisilleen tuiki tutut kilpakumppanit, sillä ne ovat juosseet samoja lähtöjä syksyn ja alkutalven mittaan kerta toisen jälkeen. Rannan Pomo on vetänyt viisi kertaa putkeen pidemmän korren, eikä Villieläimen valmentaja Kaisa Toivonen ollut TotoTV:n haastattelussa ollenkaan harmissaan, vaikka tappio tuli.

–  Arvasin, että Rannan Pomo tulee meistä ohi, mutta olen tosi tyytyväinen hevoseen, Kaisa Toivonen vakuutti.

Raviratsastuksessa ylivoimaa

Monté-lähdössä ei parhaasta tarvinnut jossitella, sillä Janita Antti-Roikon valmentama ja ratsastama Alien Scout piti kiihdytyksessä keulapaikan ja voitti murskaerolla muihin.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Finntack cupin karsintaa ajettiin kaksi lähtöä. Ensimmäisessä karsinnassa Tommi Kylliäisen ohjastama Quite Vanity kiri hyvin sujuneen reissun päätteeksi napakasti voittoon. Tammojen vastaavassa karsinnassa tauolta palannut Ari Hartikaisen valmentama Condesa kiri ylivoimavoittoon.

Tammatähti-koitoksessa Asikkalassa asuvan Elina Laakkosen suojatti EL Indeed kiri loppua puhurin lailla ja oli vakuuttava voittaja.

Isokenkä-lähdössä kohtasivat kovimmat lämminverivoimat. Esa Holopaisen ohjastama Grainfield Aiden puolusti sisäradalta keulapaikan onnistuneesti, sai hääriä rauhassa ja veti maaliin saakka.

Toto65-pelin täysosumalla voitti 265,83 euroa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi