play

Portland punnersi tauon jälkeen voiton New Orleansista

STT-Lehtikuva

Koripallon NBA:ssa Portland Trail Blazers punnersi tauon jälkeen vierasvoiton New Orleans Pelicansista pistein 106–95.

Ottelun ensimmäinen neljännes mentiin vielä tasatilanteessa 27–27, mutta toisella neljänneksellä New Orleans karkasi Portlandilta kuuden pisteen johtoon 57–51. Tauon jälkeen Portland käänsi ottelun edukseen, ja kolmannen neljänneksen jälkeen Portland johti ottelua neljällä pisteellä 78–74. Viimeisellä neljänneksellä Portland kasvatti eroa vielä seitsemällä pisteellä.

Portlandin ykkösnimi oli 27 pistettä pussittanut Jerami Grant, joka uurasti parketilla lähes 42 minuuttia. New Orleansin tehokkain oli 29 pistettä heittänyt Zion Williamson.

Portland on aloittanut kautensa yhdeksällä voitolla 12 ottelussa. Joukkue pitää läntisessä konferenssissa kakkospaikkaa Lauri Markkasen Utah Jazzin jälkeen. Utah on voittanut alkukauden aikana 13 ottelusta 10.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Atlanta palasi voittojen tielle

Itäisessä konferenssissa Atlanta Hawks toipui torstain tappiosta Markkasen Utahille ja voitti Philadelphia 76ersin 104–95. Atlantan avainhahmoja olivat 26 pistettä heittänyt Trae Young sekä Cli nt Capela, joka heitti 18 pistettä ja kahmi 20 levypalloa.

Philadelphian Joel Embiid oli toipunut flunssasta ja palasi kentälle kolmen ottelun tauon jälkeen. Embiid heitti 26 pistettä ja otti 13 levypalloa.

Washingtonissa Wizards voitti Dallas Mavericksin 113–105. Washingtonin hahmo oli 36 pistettä upottanut Kyle Kuzma. Dallasin ykkösnimi oli 33 pistettä heittänyt Spencer Dinwiddie.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi