play

Classic voitti salibandyn miesten Suomen cupin finaalin jatkoajalla – PSS ja TPS etenivät naisten finaaliin

SPV:n pelaajat tuulettavat salibandyn Suomen cupin miesten loppuottelussa Classic vs. SPV Seinäjoki. 
LEHTIKUVA / RONI LEHTI

SPV:n pelaajat tuulettavat salibandyn Suomen cupin miesten loppuottelussa Classic vs. SPV Seinäjoki. LEHTIKUVA / RONI LEHTI

STT-Lehtikuva

Tamperelainen Classic on voittanut salibandyn miesten Suomen cupin. Classic kukisti Turussa pelatussa loppuottelussa SPV:n 5–4. Ottelun ratkaisu nähtiin jatkoajalla, kun Mikko Leikkanen laukoi pallon ylivoimalla sisään.

Finaali näytti jo menevän SPV:lle, mutta Classicin Oskari Heikkilä viimeisteli tasoituksen kolmannen erän päätösminuutilla. Jatkoajan ensisekunneilla SPV:n Jukka-Pekka Pelto-Arvo otti viiden minuutin jäähyn, ja hetkeä myöhemmin Leikkanen laukoi voittomaalin.

Cupin mestaruus on Classicin miehille seurahistorian kuudes. Naisten cupin finaalissa kohtaavat huomenna PSS ja TPS.

PSS:n voittomaalin viimeisteli Ella Holmberg

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

PSS ja TPS raivasivat tiensä sunnuntaina pelattavaan salibandyn naisten Suomen cupin loppuotteluun. Porvoolainen PSS kaatoi Turussa pelatussa välierässä EräViikingit 4–3. TPS kukisti omassa välierässään Classicin 7–3.

PSS:n ja EräViikinkien välisen ottelun voittomaalin viimeisteli ajassa 53.50 ylivoimalla Ella Holmberg. PSS:lle kaksi maalia teki Elina Hautojärvi (2+1). EräViikingeistä kahdesti osui Sofia Mittentag.

TPS otti nopeasti komennon Classicia vastaan ja johti avauserän jälkeen 2–0 ja kahden erän jälkeen 4–1. Päätöserän alussa Classic kavensi ylivoimalla, mutta kunnon kiriä se ei saanut aikaan.

TPS:n tehopelaaja oli pisteet 1+3 kerännyt Milla Nordlund. Laura Rantanen sekä Sofia Leino tekivät turkulaisille kaksi maalia naiseen, ja Classicista Meri Jokinen viimeisteli kahdesti.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Naisten cupin finaali pelataan Turussa sunnuntaina. Classicin ja SPV:n välinen miesten finaali pelataan myöhemmin tänään.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi