play

Pyrintö jatkoi vahvasti Helsingissä

Pyrintö otti neljännen peräkkäisen voittonsa, kun se kukisti vieraspelissään Helsinki Seagullsin. LEHTIKUVA / Emmi Korhonen

STT-Lehtikuva

Tampereen Pyrintö on tunkeutumassa miesten Korisliigassa kuuden parhaan joukkueen ylempään jatkosarjaan. Pyrintö otti neljännen peräkkäisen voittonsa, kun se kukisti vieraspelissään Helsinki Seagullsin 79–76. Seagullsille kotitappio oli kauden kolmas.

Pyrintö otti tasaisen pelin ohjat neljännellä jaksolla, jota se johti koko ajan, parhaimmillaan yhdeksällä pisteellä. Seagullsin takaa-ajo kantoi jakson lopulla kahden pisteen päähän.

–  Meillä on pelaajanipussa kovia kilpailijoita, jotka kestävät painetta ja kovaa peliä. Nyt peli ratkesi siihen, kun saimme loppua kohden puolustuksemme terävämmäksi, totesi Pyrinnön valmentaja Miikka Sopanen.

Ike Smith keräsi Pyrinnölle 19 pistettä ja Devante Foster 13. Seagullsista Joseph Lawson teki 22 ja Kenneth Manigault 15 pistettä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Katajalle kotivoitto

Joensuun Kataja sai poikki tappiojaksonsa, kun se voitti kotonaan Lapuan Kobrat 70–64. Tulos saattaa merkitä sitä, että sekä Kataja että Kobrat jäävät alempaan jatkosarjaan.

Kobrat johti puolivälissä pisteellä, mutta Kataja hallitsi toista puoliskoa eikä päästänyt vieraita enää edelle.

Nicholas Griffin heitti Katajalle 20 pistettä ja Rahlir Hollis-Jefferson 18. Kobrista Stokley Chaffee merkkautti 14 ja Christian Lutete 12 pistettä.