play

Qatarin MM-turnauksen lähettiläs kutsui homoseksuaalisuutta mielenvaurioksi – tv-haastattelu keskeytettiin

STT-Lehtikuva

Qatarissa järjestettävän jalkapallon MM-turnauksen lähettiläänä toimiva Khalid Salman kutsui homoseksuaalisuutta mielenvaurioksi saksalaisen ZDF-kanavan haastattelussa. Salman kommentoi haastattelussa Qatarin suhtautumista seksuaalivähemmistöihin, mutta haastattelu keskeytettiin pikaisesti Salmanin lausunnon jälkeen.

Homoseksuaalisuus on Qatarissa lailla kielletty. Salman käytti haastattelussa arabiankielistä sanaa "haram", joka tarkoittaa kiellettyä.

–  Heidän (seksuaalivähemmistöjen) on hyväksyttävä sääntömme täällä. Homoseksuaalisuus on haram. Tiedäthän, mitä se tarkoittaa? Miksi se on haram? Koska se on mielenvaurio, Salman sanoi haastattelijalle uutistoimisto Reutersin mukaan.

Qatar järjestää MM-turnauksen ensimmäisenä Lähi-idän maana 20. marraskuuta alkaen. Järjestäjämaata on kritisoitu vuosien ajan muun muassa ihmisoikeuksien polkemisesta ja vierastyöläisten kohtelusta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi