play

Räikkönen jää pois myös Monzasta koronatartunnan vuoksi

Kimi Räikkönen on edelleen eristyksissä kotonaan. LEHTIKUVA / AFP

Kimi Räikkönen on edelleen eristyksissä kotonaan. LEHTIKUVA / AFP

STT-Lehtikuva

Uransa tähän kauteen päättävä Kimi Räikkönen joutuu jättämään myös ensi viikonloppuna Monzassa ajettavan Italian gp:n ajamatta. Räikkönen antoi viime viikolla positiivisen koronanäytteen, mikä esti häntä ajamasta jo Zandvoortin kilpailussa sunnuntaina.

Räikkönen on edelleen eristyksissä kotonaan, ja hänen tilallaan Alfa Romeo -tallissa kilpailee nyt tallin puolalainen varakuljettaja Robert Kubica. Tallin toista autoa ajaa tavalliseen tapaan italialainen Antonio Giovinazzi.

–  Ensinnäkin terveiset Kimille. Toivon, että hän paranee täysin ja palaa pian autoonsa, Kubica ilmoitti tallin tiedotteessa keskiviikkona.

–  Odotan Monzan kilpailua, sillä se on upea rata, ja saavutin siellä ensimmäisen palkintopallisijoitukseni 2006.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Pikahälytyksellä Hollannin gp:hen hälytetty Kubica oli sunnuntain kilpailussa 15:s. Monzasta hän toivoo parempaa.

–  Tunnen Monzan radan todella hyvin toisin kuin Zandvoortin. Siitä on varmasti apua, Kubica arveli.

Alfa Romeo tyrkyttää Räikköselle neuvonantajan tehtäviä

Alfa Romeon formula 1 -talli kaavailee tähän kauteen uransa päättävälle kuljettajalle Kimi Räikköselle neuvonantajan roolia ensi kaudeksi, kertoo englantilainen moottoriurheilulehti Autosport. Räikkönen ilmoitti uransa päättymisestä viime viikolla ja kertoi samalla, ettei hänellä ole mitään tulevaisuuden suunnitelmia perheen arjen oheen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Alfa Romeon tallipäällikkö Fred Vasseur kertoi Autosportille, että hän aikoo keskustella kokeneen kuljettajansa kanssa mahdollisesta jatkosta "jossain vaiheessa".

–  Taisin jo huomata, että hän on saanut tarjouksia joistain kilpailusarjoista, mutta mielestäni tilanteen kannattaa antaa nyt rauhoittua, Vasseur selitti.

–  Sen jälkeen voimme keskustella, mitä me voisimme tehdä yhdessä. Ottaisin todella innolla Kimin mukaan toimintaamme, mutta hänelle täytyy nyt antaa hieman aikaa.

Vasseur kehui Räikkösen tuoneen talliin mitavasti kokemusta formula 1:n MM-sarjasta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Hän ajoi 20 vuotta suurimmaksi osaksi voittajatiimeissä ja kilpaili jatkuvasti mestaruudesta. Ne kokemukset tukivat valtavasti tiimimme kehitystä. En puhu tuloksista, vaan pitkäaikaisesta kehityksestä. Kimi tietää, mistä suorituskyky tässä lajissa rakentuu.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi