play

Rallin Muisto oli Vermon voimakkain ravuri – "Ensimmäisen ja varmasti viimeisen kerran tämän hevosen voitto yllätti minut"

Vermon Voimaliigaa ravattiin keskiviikkona. (arkistokuva)
LEHTIKUVA / MARKKU ULANDER

Vermon Voimaliigaa ravattiin keskiviikkona. (arkistokuva) LEHTIKUVA / MARKKU ULANDER

STT-Lehtikuva

Yleensä hyvin optimistisesti suojattinsa Rallin Muiston mahdollisuuksiin suhtautuva lohjalainen Juha Tammi ei matkustanut Vermoon voitonvarmana, mutta sai yllättyä iloisesti, kun ruuna pisteli ravi-illan päälähdön voittajaksi.

Voimaliigassa ykkössarjalaiset olivat alkumatkan tapahtumien perusteella vahvoilla, kun 60 metrin takamatkalta startanneet Rokin Maxi ja Morison miehittivät nopeasti juoksupaikat kärjestä. Ari Moilasen ohjastama Rallin Muisto hukkasi sarjamäärityksen tuoman etumatkansa, mutta iski maalisuoralla kivikovan kärkiparin rinnalle ja ohi.

–  Ensimmäisen ja varmasti viimeisen kerran tämän hevosen voitto yllätti minut. Yllätti, että näin kovat hevoset kaatuivat, mutta tänään taisi olla meidän keli, Juha Tammi arveli raskaiden olosuhteiden sataneen Rallin Muiston pussiin.

Capo karkasi

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Erkki Tullan valmentama Capo oli lyhyen matkan kisassa ylivoimainen, vaikka sekä treenari että ohjastaja Jarmo Saarela olivatkin lähdön alla skeptisiä kurakelin takia. Capo kiihdytti auton takaa terävästi kärkipaikalle ja meni kirivaiheessa menojaan.

–  Voittaminen on yleensäkin mukavaa ja Vermossa se on sitä etenkin, Erkki Tulla iloitsi lähdön jälkeen.

Kuusivuotiaalle Capolle ykköstila oli kauden kolmas ja uran 13.

Kolmivuotiaiden lämminveristen Uudenmaan Upeimman karsinnan vei nimiinsä Antti Teivaisen ajokki Unique Sunrise.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kangasniemellä asuvan Petri Fredinin valmentama Lumo-Pekuna vastasi illan suuryllätyksestä. Esa Holopainen ohjasti tammaa.

Orivetisen Matti Patrosen valmentama Furiosa pääsi marraskuussa ensimmäistä kertaa urallaan voiton makuun. 6-vuotiaan tamman voittokulku jatkui Vermossa ylivoimaisella keulavoitolla.

Antti Teivaisen ohjastaman Midnight Princen ykköstila täydensi oikean Toto65-rivin. Täysosumalla voitti 9137,63 euroa, viidellä oikein sai 166,81 euroa.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi