play

Rannan Pomon hurja syysvire piti kotiradalla Vermossa – viides voitto putkeen

STT-Lehtikuva

30 omistajan kimpan ravuri Rannan Pomo jatkoi kultakannassa ja jätti tutun kilpakumppaninsa jälleen taakseen keskiviikkona Vermossa.

Kotiradan valmentajan Mika Mäkelän treenaama Rannan Pomo löi kahdessa viime startissaan Kaisa Toivosen valmentaman Villieläimen. Tällä kertaa Villieläin oli saanut paremman lähtöpaikan ja oli sen turvin suosikki, mutta Rannan Pomo otti Antti Teivaisen kanssa kovalta vastustajalta heti alussa luulot pois lataamalla ulkoa keulapaikalle.

Rannan Pomo kiristi tahtiaan kirikierroksella, eikä se päästänyt takanaan ravannutta Villieläintä ajoissa vapaille väylille. 7-vuotias Rannan Pomo otti viidennen perättäisen voittonsa vakuuttavasti.

–  Rannan Pomo oli meneväisellä päällä, ja kaikki oli tosi helppoa tänään, Antti Teivainen vahvisti voittajahaastattelussa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Mukavaa, että tällaiselle omistajaporukalle sattunut näin hyvä hevonen. Porukassa on monta tuttua kaveria.

Suursuosikki taipui

Ari Moilasen ohjastama Viisori piti sisäradalta keulapaikan odotetusti, mutta kanssakilpailijoilta tuli haastetta avauslenkillä kovasti. Voimia vienyt ensimmäinen kierros kostautui lopussa, kun Viisori taipui.

–  Meidän rinnalla mennyt määräsi vauhdin, oltaisiin mieluummin hiljempaa ajettu, Moilanen harmitteli lähdön jälkeen TotoTV:n haastattelussa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Teemu Okkolinin valmentama ja ohjastama Säfööri oli säästänyt voimansa loppuun ja pisteli parhaaksi.

–  Kiitos Konnevesi ja Kalle Oittinen! Hevonen oli siellä rekitreenissä ja se teki sille hyvää, Okkolin kiitteli voittajahaastattelussa.

Siilinjärveläisen Tuomas Pakkasen tamma Sanahelinä esitti parastaan. Tuulennopea tamma karautti volttilähdössä keulapaikalla ja irtosi Tammatähti-lähdön voittoon lopulta selvällä marginaalilla.

Teräsmiesliigassa Ferrari Bork kirkasti viimeviikkoisen kakkossijansa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Toto65-voittoihin ylsivät myös Tapiro Jet, Sky Muscle ja Truedream A.F. Täysosumalla voitti 4  867,08 euroa, viidellä oikein sai 88,61 euroa.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi