play

Ranskalaispelaaja päihitti Tampere Openissa toisenkin Vasan veljeksistä – Virtanen kärsi yllätystappion: "Totta kai harmittaa"

STT-Lehtikuva

Tenniksen miesten kaksinpelin Suomen mestaruuden hiljattain voittanut Eero Vasa hävisi tiistaina Ranskan Harold Mayotille, kun kaksikko kohtasi perinteikkään ATP-haastajaturnauksen Tampere Openin pääsarjan ensimmäisellä kierroksella. Mayot kukisti Vasan lukemin 6–4, 6–4.

–  Alussa olivat jalat hieman tahmeat, enkä oikein päässyt liikkeelle. Ei tällä tasolla voi antaa tuplamurtoa eteen. Sain kuitenkin pelistäni kiinni, ja hyvä vire jatkui toisessa erässä. Oli aika pienestä kiinni. Hän teki lopussa eron hyvillä rytminvaihdoksilla, ja itselleni tuli heikompi syöttövuoro 4–4-tilanteessa. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa kohti nelinpeliä, Vasa kertoi tiedotteessa.

Mayot pääsi pääsarjaan karsintojen kautta ja voitti karsinnoissa Eero Vasan pikkuveljen Iiro Vasan.

Alkuillan ottelussa Suomen Otto Virtanen oli suosikki Italian Luigi Sorrentinoa vastaan, mutta taipui 4–6, 6–4, 4–6. Virtanen on ATP-listalla sijalla 272, mutta italialainen pitää etsiä sijalta 732.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Totta kai harmittaa. Ottelussa oli tappiosta huolimatta hyvääkin. Tarvitsen otteluita ja rutiinia massalla. Uskon, että nämä ottelut kääntyvät tulevaisuudessa. Tykkään pelata massakentillä, mutta vielä peli ei ole loksahtanut alustalla kohdilleen pitkäkestoisesti. Yksittäisiä hyviä hetkiä on. Tarvitsen rutiinia ja parempaa valmistautumista, Virtanen tuumi.

–  Nytkin massakauteni oli aika rikkonainen, eli tämä on isompi kokonaisuus, joka pitää miettiä. Sain hyviä tuloksia nurmikentillä, jos senkin pelin olisin pystynyt tuomaan tänne, niin olisi voinut mennä paremminkin. Nyt alustan vaihtojen kautta pelivireeni katosi. Onhan tämä myös aika henkistä hommaa.

Myöhäisottelussa Patrik Niklas-Salminen hävisi Italian Lorenzo Giustinolle 2–6, 3–6.

–  Ei riittänyt tänään, oli huono peli. Ei tällaisella pelillä pysty tällä tasolla voittamaan. Nyt siirretään katseet nelinpeliin, Niklas-Salminen sanoi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi