play

Reitensä satuttanut Warholm joutuu jännittämään MM-kisamatkaansa – "Toivomme, että hän pääsisi mukaan"

STT-Lehtikuva

Yleisurheilun norjalaishuippu Karsten Warholmin MM-kisaedustus on vaakalaudalla reisivamman takia. Norjalaisaituri Warholm joutui keskeyttämään kauden avausjuoksunsa sunnuntaina Rabatin Timanttiliigassa, kun hän satutti oikean takareitensä.

Norjan olympiaorganisaation lääkärin Thomas Torgalsenin mukaan Warholmin kuntoutuminen Eugenen MM-kisoihin voi olla haastavaa. MM-kisat alkavat jo 15. heinäkuuta.

–  Keskustelimme tietysti MM-kisoista. Toivomme, että hän pääsisi mukaan, mutta takuuta siitä ei ole, Torgalsen sanoi norjalaislehti VG:lle.

–  Tämä on yleinen pikajuoksijan vamma, olen nähnyt näitä monta kertaa, Torgalsen jatkoi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Warholm joutuu varmuudella jättämään 16. kesäkuuta järjestettävän Oslon Timanttiliigan kilpailun väliin. VG:n mukaan Warholmia ei nähdä myöskään kuun viimeisenä päivänä Tukholman Timanttiliigassa.

Warholm hämmästytti yleisurheiluyleisöä viime kesänä Tokion olympialaisissa, kun hän voitti kultaa 400 metrin aidoissa ylivertaisella maailmanennätyksellä 45,94.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi