play

Remco Evenepoel pitkälti varmisti Espanjan ympäriajon voittonsa

Jos Evenepoel voittaa Vueltan, kyseessä on hänen ensimmäinen grand tourin eli Ranskan, Italian tai Espanjan ympäriajon kokonaisvoittonsa.  LEHTIKUVA / AFP

Jos Evenepoel voittaa Vueltan, kyseessä on hänen ensimmäinen grand tourin eli Ranskan, Italian tai Espanjan ympäriajon kokonaisvoittonsa. LEHTIKUVA / AFP

STT-Lehtikuva

Belgialainen Remco Evenepoel, 22, on erittäin lähellä maantiepyöräilyn Espanjan ympäriajon kokonaisvoittoa. Quick-Step -tallin Evenepoel johtaa kokonaiskilpailua yli kahden minuutin erolla toisena olevaan Enric Masiin, kun jäljellä on enää sunnuntain päätösetappi.

Espanjan ympäriajo eli Vuelta päättyy alle sadan kilometrin tasamaaetappiin Madridiin, joten lähinnä kolari tai kaatuminen voi viedä Evenepoelilta kokonaiskilpailun voiton.

Mikäli Evenepoel vie Vueltan nimiinsä, kyseessä on hänen ensimmäinen grand tourin eli Ranskan, Italian tai Espanjan ympäriajon kokonaisvoittonsa. Evenepoel olisi poikkeuksellisen nuori Vueltan kokonaiskilpailun voittaja.

Puerto de Navacerradaaan päättyneen lauantain kovan vuoristoetapin ykkönen oli Ecuadorin Richard Carapaz. Evenepoel sijoittui etapilla kuudenneksi ja Mas viidenneksi. Movistar-tallin Mas sai kavennettua Evenepoelin kokonaiskisan karkumatkaa vain kahdella sekunnilla.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi