play

Riikosen kakkosluukkuisku pelasti kankaanpääläiset Superpesiksessä

STT-Lehtikuva

Taistelu miesten Superpesiksen kellariosastolla kiristyi tiistaina huomattavasti, kun Kankaanpään Maila otti kahden pisteen voiton Satakunnassa vierailleelta Pattijoen Urheilijoilta lukemin 1–0 (1–1, 3–2). KaMan voitot on nähty neljän viimeisimmän kotiottelun aikana.

–  Peli noudatteli tuttua kaavaamme. Ulkopeli mahdollisti voittamisen, mutta sisäpelissä on turhan nahua. Tällä kertaa se onneksi riitti kuitenkin voittoon, kommentoi KaMan voittojuoksun sivaltanut jokeri Miikka Riikonen.

Raahelaiset kävivät avausjaksolla johdossa Martti Viitasalon kotiutuksella, jonka kuittasi tasoituksen sivaltanut Sami Mikkolanaho. Toisen jakson ratkaisu nähtiin viimeisen vuoroparin aloittavalla. Riikonen sivalsi etutilanteessa läpi kakkosluukusta. Hän ei lähtenyt yrittämään kunnaria, mutta Severi Piispanen ja ykköseltä lähtenyt Perttu Olli toivat tavalliset juoksut johtotilanteeseen 3–1.

KaMan palkitut olivat jokeri Riikonen (7 kärkilyöntiä/8 yritystä) ja kaksi juoksua tuonut ykkösvahti Olli (6/8). PattUn parhaimmistoa olivat lukkari Topi Stil (2/4) ja kaksi juoksua lyönyt jokeri Juuso Keski-Koukkari (4/7).

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi