play

Roska-auto aiheutti Tampereen areenaan palohälytyksen – Ojamäki HIFK:lle avaustappion

STT-Lehtikuva

Paluumuuttajat Niko Ojamäki ja Ilari Melart nousivat illan hahmoiksi torstaina, kun kotijoukkue Tappara aiheutti HIFK:lle Liigassa kauden avaustappion maalein 5–2.

KHL:n viime kauden maalikuninkuuden voittanut Ojamäki keräsi tehot 2+1 ja iski isäntien 3–2-voittomaalin ensimmäisellä maalillaan paluunsa jälkeen.

–  Pisteet ei ihan kaikkea kertoneet tästä pelistä. Paljon jäi parannettavaa. Kamppailuvoimaa tarvitsee saada paljon lisää, Ojamäki sanoi.

Ojamäki oli mukana myös Waltteri Merelän varsin erikoisessa 1–0-johtomaalissa. Ojamäen täysin epäonnistunut laukaus päätyi Merelän lapaan, josta se karkasi HIFK-puolustaja Melartin luistimen kautta HIFK-verkkoon.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Ei mitään hajua, miten se maaliin meni. Yritin mukamas vetää, ja jostain reiästä se meni maaliin.

Täksi kaudeksi HIFKiin maailmalta palannut Melart iski vieraille kaksi maalia 40 sekunnin välein toisen erän alussa.

Tampereen areenan 4  420 katsojaa sai ihmetellä avauserän päätteeksi pitkään jatkuneita kuulutuksia palohälytyksestä. Lopulta palohälytykset todettiin aiheettomiksi ja niiden aiheuttajaksi roska-auto.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi