play

Ruotsi otti kolmoisvoitot maaottelun avanneessa katujuoksussa – "Puoleen matkaan sinnittelin ruotsalaisten mukana"

Miesten kymmenen kilometrin katujuoksussa paras suomalainen oli Ossi Kekki, joka tuli maaliin ajassa 30.09.  LEHTIKUVA / SEPPO SAMULI

Miesten kymmenen kilometrin katujuoksussa paras suomalainen oli Ossi Kekki, joka tuli maaliin ajassa 30.09. LEHTIKUVA / SEPPO SAMULI

STT-Lehtikuva

Ruotsi juhli miehissä ja naisissa kolmoisvoittoa yleisurheilun Ruotsi-maaottelun Helsingissä avanneessa kymmenen kilometrin katujuoksussa. Kilpailussa jaettiin pisteet, jotka on normaalisti jaettu 10  000 metrin ratakilpailussa.

Miesten kisassa ruotsalaiset saapuivat maaliin Olympiastadionille rinta rinnan ja juhlivat voittoaan yhdessä ajassa 29.50. Voittajaksi merkittiin Jonas Glans, kakkoseksi Mohammadreza Abootorabi ja kolmanneksi Emil Millan De La Oliva.

Paras suomalainen Ossi Kekki tuli maaliin ajassa 30.09.

–  Puoleen matkaan sinnittelin ruotsalaisten mukana. Alkuvauhti oli minulle liian kovaa, mutta koska katsojiakin oli reitin varrella sen verran paljon, halusin yrittää viimeiseen saakka. Loppupuolikas olikin sitten rankka, Kekki sanoi Urheiluliiton tiedotteessa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Hannu Granberg oli viides ajalla 30.33 ja Jarkko Järvenpää kuudes ajalla 30.35.

Naisissa Johanna Peiponen jäi ruotsalaisista vain muutaman sekunnin ajalla 33.26. Naisten nopein oli Meraf Bahta, joka sai ajan 33.21. Samrawit Mengsteab oli toinen ja Anastasia Denisova Thor kolmas.

–  Reitti oli hyvä, ja oma juoksu oli sopiva tuollaisella reitillä. Kutakuinkin kaiken sain irti, Peiponen sanoi.

Aino Niemi oli viides ja Laura Manninen kuudes ajoin 34.24 ja 35.01. Peiponen juoksee maaottelussa vielä 5  000 metriä sunnuntaina. Aikuisten maaottelu jatkuu tänään illalla Olympiastadionilla.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi